Şampiyon taç giyiyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon taç giyiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 00:10

Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden ve üçüncü yıldızı formasına takan Beşiktaş, bugün kupasını kaldırıyor. Siyah beyazlı yönetim, saat 13.00’te Anadolu Hisarı’ndan başlayacak kutlamalarda, bu kez Premier Lig’i örnek aldı.

Haberin Devamı

GAZİANTEP’te geçen hafta bitime bir hafta kala 2016-17 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Futbol Sezonu’nda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, bugün kupasını kaldıracak. Siyah beyazlılar, saat 17.00’de oynanacak olan Osmanlıspor maçı öncesi taraftarıyla başlayacağı üçüncü yıldız kutlamasını, maçtan sonra gerçekleştirilecek kupa töreniyle sonlandıracak. Siyah beyazlı futbolcular, Anadolu Hisarı’ndan teknelerle ve taraftarla birlikte Dolmabahçe’ye gelecek ve buradan da üstü açık otobüsle stada girecekler.

BU KEZ SANATÇILAR OLMAYACAK

Kutlamalardaysa bu sezon sanatçılar sahne almayacak. Küskünlük olmasını istemeyen yönetim bu sezon konsersiz kutlama kararı aldı. Şampiyonluğun ramazana denk gelmesi nedeniyle sade bir kutlama töreni düzenleyen yönetim, Premier Lig’i örnek aldı. Futbolcular ve teknik heyet, maçın bitimiyle soyunma odasına gidecek. Daha sonra futbolcular, şampiyonluk tagının altından geçip sahaya çıkacak. Onları şampiyonlukta emeği geçen personel alkışlarla karşılayacak. Önce herkese tek tek madalyaları verilecek. Son olarak kaptanlar Necip Uysal, Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup konfetiler eşliğinde kupayı kaldıracak. Kupayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören, ABD’de olduğu için, yöneticiler Hüsnü Güreli ve Cengiz Zülfikaroğlu verecek.

Haberin Devamı

MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEKLER!

Sezon boyunca Nazım Hikmet’in şiirinden bestelenen ‘Güzel Günler Göreceğiz’ marşı söyleyen siyah beyazlı taraftarlar, şiirdeki dizelere uygun olarak, boğazın mavi sularından motorlarla geçerek, Dolmabahçe’de Vodafone Stadı’na gelecekler. Denizdeki korteje onlarca motorun katılması bekleniyor.

KUTLAMA PROGRAMI

13:00 Takım A. Hisarı’ndan tekne ile Beşiktaş’a geçecek.

13:30 Takım Dolmabahçe’den üstü açık otobüsle stada girecek ve stadın deniz tarafındaki terasından taraftarları selamlayacak.

17.00 Osmanlıspor maçına çıkıkalacak.

18.50 Sahaya platform kurulacak.

19.30 Kupa töreni yapılacak.

20.15 Kutlamalar sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!