Sam Allardyce Everton'da

Güncelleme Tarihi:

Sam Allardyce Evertonda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 17:38

İngiltere Premier Lig ekibi Everton, teknik direktörlük görevine 'Big Sam' lakaplı Sam Allardyce'ı getirdi.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, teknik direktörlük görevine Sam Allardyce'ı getirdi. Mavi-beyazlı kulüp sosyal medya hasbından yaptığı açıklamada deneyimli teknik adamı göreve getireceğini duyurdu.

Sezona 150 milyon sterlinlik transfer harcaması ile başlayan Liverpool temsilcisi, Arsenal yenilgisinin ardından teknik direktör Ronald Koeman ile yollarını ayırmıştı. Koeman'ın gidişinin ardından geçici olarak göreve gelen David Unsworth, bugün mavilerin oynayacağı West Ham United karşılaşmasında da takımın başında olacak.

RÜŞVET KUMPASI PAHALIYA MAL OLDU

İngiltere Milli Takım Menajeri Sam Allardyce, kendisini Uzakdoğulu olarak tanıtan 2 gazeteciyle 400 bin pound ücret karşılığında İngiltere Futbol Federasyonu'nun koyduğu transfer kurallarını çiğneyebilecekleri konusunda anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Kendilerini Singapur ve Hong Kong'tan gelen iş adamları olarak tanıtan Telegraph muhabirleri, Sam Allardyce ile 10 aylık bir görüşme gerçekleştirdi. Tüm görüşmeleri kameraya kaydeden muhabirler, bonservisi kendilerine ait oyuncuları nasıl İngiltere'ye satacakları konusunda Sam Allardyce'tan yardım istediler. Sam Allardyce ise kendisine 400 bin pound ödemeleri halinde gerekli ayarlamaları yapabileceğini söyledi.

Bu görüntülerin ardından İngiltere Futbol Federasyonu tecrübeli çalıştırıcının görevine son verdi.

BAKMADAN GEÇME!