Salı başarısı akşamımızı aydınlatsın…

Güncelleme Tarihi:

Salı başarısı akşamımızı aydınlatsın…
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 19:53

Hürriyet Gazetesi Basketbol yazarı Ünal Özüak yorumladı... THY Euroleague Play-Off ilk maçında Atina’da Panathinaikos önünde ilk yarısını 14 sayı (42-28) geride kapadığı maçı 71-58 kazanarak seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe, Euroleague tarihinin en iyi geri dönüşüne imza attı.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli ekip, hem OAKA’da tarihinin ilk galibiyetini elde etti, hem de 14 sayıdan geriden gelerek müthiş bir geri dönüşe imza attı..

Tamam da bu akşam bu kadar ölüp ölüp küllerimizden geri dönmeyelim.!!

Play-Off turunda ilk maçlar geride kalırken, ilk maçların en değerli oyuncusu (MVP)’si Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic oldu. Karşılaşmanın kazanılmasında başrol oynayan oyuncu olan Bogdanovic, 23 sayı, 5 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma ve 3 blok ile oynadı. 35 verimlilik puanı ile mücadele eden Sırp oyuncu bu alanda da kariyer rekoruna imza attı.
Tamam da baştan rica edeceğim çünkü bizde insanız bizim de canımız var!!!

Fenerbahçe yenilgisine kahrolanların başında gelen PAO Başkanı Giannakopoulos maç sonrası tweet’in de “Bir kötü bölüm hikayenin bittiği anlamına gelmez” demiş.

Haberin Devamı

Tamam da hikayeyi uzatma niyetinde değiliz!!

Xavi Pascual, “Çok açık bir şekilde 20 dakika normal standartımızda basketbol oynayabildik. Maçın ilk 5 dakikasında kötüydük. Gergin başlayıp hücum ve savunmada bir şey üretemedik. Ardından kontrolü elimize aldık, sahanın iki tarafında da iyi oynadık. Ta ki 24. dakikaya kadar… Oradan sonra her şeyin kontrolünü kaybettik. Hücumda, savunmada… Her şey hücumla başladı çünkü çok kötüydük. Fenerbahçe hızlı hücumlardan 11 sayı üretti ve maçı bizim kötü hücumumuz yüzünden çevirdi. Playofflarda daha iyi olan takım kazanmaz, mental olarak daha güçlü olan taraf kazanır. Fenerbahçe bugün bizden mental olarak daha güçlüydü. 16 sayı gerideyken kazanabileceğine inandı. Ne zaman ki geri dönmeye başladılar, o zaman biz de durduk ve savunmadaki görevlerimizi yerine getiremedik. Duygularımızı kontrol edemedik. Fenerbahçe her şutu özgüvenle atarken biz ise özgüvenimizi kaybettik.” demiş.

Tamam aynen tıpkısının aynını rica ediyorum!!

Aynı başarıyı nasıl tekrarlarız gelince;

Ustamız iki kuleli üç dış adamlı beşini maçın kritik anlarında yan yana sahada tutacak. Maçın pasını sonunda Dixon ile alacak. Bu mudur, budur. Haydi rastgele...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!