Şaka gibi forma satış rakamı: 1

Güncelleme Tarihi:

Şaka gibi forma satış rakamı: 1
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2017 16:49

Brezilyalı ünlü futbolcu Barcelona'ya transferi sürecinde bazı sorunlar yaşamıştı. Barcelona'nın da bu yıla iyi başlamaması taraftarları iyice üzmüştü. Sonuç olarak Paulinho'nun formaları ilk günde sadece 1 adet satılarak kulübün en düşük "ilk gün satışı" oldu.

Haberin Devamı

Neymar’ın PSG’ye astronomik bir ücretle transfer olmasından sonra Barcelona’nın ilk imzası Paulinho olmuştu. Maalesef Paulinho, Neymar’ın kaybettirdiği marka değerini düzeltemedi.

PSG’deki ilk gününde Neymar’ın 10 numaralı forması 140 pound fiyatıyla tam 10 bin adet satılmıştı. Yani kulübe sadece 1 günde 1.4m pound gelir sağlamıştı.

Goal adlı haber sitesinin Barcelona kulüp mağazaları sorumlusuyla yaptığı röportajda henüz tek bir kişinin bile Paulinho formasını sormadığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra “1” kişinin Paulinho forması satın aldığı öğrenildi.

Paulinho Barcelona’ya reklam yüzü olarak gelmiş olmasa da Barcelona’daki ilk gününde sadece “1” forması satılmış olması utanç verici bir durum olarak değerlendirildi.

Katalan ekibi geçmişte Tottenham Hotspur’un gelmiş geçmiş en bidon adamı seçilen Paulinho’yu 36.4m pound karşılığında renklerine bağlamıştı. (buzzspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!