S Sport Plus hangi kanalda? Frekans bilgileri var mı?

Güncelleme Tarihi:

S Sport Plus hangi kanalda Frekans bilgileri var mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2018 09:47

S Sport Plus, yayın akışı içerisinde barındırdığı spor müsabakaları ile izleyicilerin sorguladığı kanal oldu. UFC müsabakaları ve bazı liglerini önemli maçlarının yer aldığı S Sport Plus, akıllı cihazlar ya da bilgisayar aracılığıyla canlı takip edilebiliyor. Peki, S Sport Plus nasıl izleniyor? İşte, özellikle UFC takipçilerinin merakla araştırdığı platform hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

S Sport Plus, son günlerde yayınladığı müsabakalarla araştırılan kanallar arasında yer alıyor. Uydu frekansında bulunan S Sport kanalından farklı olarak aylık ya da yıllık üyelik ücreti ödenerek takip edilebilen kanal, birçok içeriğe ev sahipliği yapıyor. 

S SPORT PLUS'TA HANGİ İÇERİKLER YER ALIYOR?

S Sport Plus uygulaması ile Premier Lig, Bundesliga NBA, Formula-1 ve UFC, MotoGP, ATP500 ve pek çok spor içeriği, aynı anda Tekrar-İzle, Seç-İzle seçenekleri ile izlenebiliyor.

Aynı anda 5 canlı yayın özelliği, izleyicilere özellikle hafta sonları aynı saate gelen maç programlarının daha sonradan takip edilmesine imkan sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçebiliyorlar. Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgeselleri S Sport Plus’ta ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

BAKMADAN GEÇME!