"Ronaldo, "Messi daha iyi" diyenlere kaslarını gösteriyordu"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2019 09:56

İngiliz eski milli golcü Peter Crouch, Cristiano Ronaldo ile ilgili ilginç bir anısını paylaştı.

Haberin Devamı

Bir dönem Tottenham, Stoke City, Aston Villa, Liverpool gibi kulüplerin formasını giyen Peter Crouch, Manchester United'da birlikte forma giydiği Ronaldo'nun Lionel Messi ile kıyaslanması hakkında açıklamalarda bulundu.

Crouch, Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'da oynarken, takım arkadaşlarının onunla sürekli dalga geçtiğini söyledi. Messi'nin daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarına Ronaldo'nun da kaslarını gösterip, "Messi böyle görünmüyor" dediğini belirtti.

Konuya ilişkin İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuşan Crouch, "Futbol oynadığım dönemde Manchester United'dan oyuncularla görüşüp, Ronaldo'nun nasıl olduğunu sormuştum. Ronaldo'ya her fırsatta, Messi'nin daha iyi olduğunu söylüyorlarmış. Ronaldo da onlara cevap olarak kaslarını sıkıyor ve "Evet doğru ancak Messi bunun gibi gözükmüyor" diye cevap veriyormuş."

Haberin Devamı

İkili için kendi fikrini de ekleyen İngiliz eski futbolcu, "Ronaldo'nun kararlılığına, zekasına ve ne istediğini bilen yapısına hayranım ama yetenekli futbolculardan söz ediyorsak, Messi ile kıyaslanamaz" diye konuştu.

Cristiano Ronaldo, 1 Temmuz 2009 tarihinde Kırmızı Şeytanlar'a veda etmiş ve İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

Ronaldo, Messi daha iyi diyenlere kaslarını gösteriyordu

Ronaldo, Messi daha iyi diyenlere kaslarını gösteriyordu

BAKMADAN GEÇME!