Roma Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Cengiz Ünder oynayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Roma Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak Cengiz Ünder oynayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 12:52

Roma Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Roma kendi sahasında İspanya'nın güçlü takımı Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Oynanan ilk karşılaşma Barcelona'nın 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Peki, Roma Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Cengiz Ünder oynayacak mı?

Haberin Devamı

Barcelona, Nou Camp’ta 4-1 mağlup ettiği Roma ile İtalya deplasmanında karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadyumu’nda Fransız Clement Turpin’in düdük çalacağı mücadele TSİ 21.45’te başlayacak. Barcelona, İspanya’da ağırladığı rakibini Pique, Luis Suarez ve Manolas ile Rossi’nin kendi kalelerine attığı gollerle 4-1 mağlup ederken, Roma’nın tek golü Edin Dzeko’dan gelmişti.

Roma’da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder ise sakatlığı nedeniyle ilk mücadelede yer almadı. Cengiz’in rövanş karşılaşmasında oynama ihtimali ise yüksek.

Roma Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Roma Barcelona maçı saat 21:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!