Rıdvan Dilmen o olaya önce tepki gösterdi, sonra sildi!

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen o olaya önce tepki gösterdi, sonra sildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 14:57

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar için söylediği skandal sözlere bir tepki de eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi. Ancak Dilmen, kısa bir süre sonra paylaştığı fotoğrafı sildi.

Haberin Devamı

 

Spor kamuoyu bir süredir, Beyaz TV'de yayınlanan spor programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar için söylediği skandal sözleri konuşuyor.

Basketbolcu Cedi Osman'dan, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na eski futbolcu ve siyasetçi Saffet Sancaklı'dan sanatçılara kadar birçok isim bu olaya tepki gösterdi. Bu isimler arasına son olarak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de dahil oldu. Dilmen'in, Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı olan Aliya İzzetbegovic'in mezarında dua ettiği bir fotoğrafı paylaşıp altına 'Alijea Izetbegovic, nur içinde yat. Bütün Boşnaklarla kardeşiz.' diyerek tepkisini gösterdiği görüldü.

FOTOĞRAFI SİLDİ
Ancak Rıdvan Dilmen'in paylaştığı bu fotoğrafı kısa bir süre sonra sildiği görüldü.

Haberin Devamı

Bilindiği üzere Rıdvan Dilmen ve Rasim Ozan Kütahyalı aynı yayın kuruluşu olan Sabah gazetesine yazı yazmaktaydı. Sabah gazetesinin Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevine son verdiği de öne sürüldü. (Fanatik)

Rıdvan Dilmen o olaya önce tepki gösterdi, sonra sildi

BAKMADAN GEÇME!