'Ribery gelirse Quaresma gider'

Güncelleme Tarihi:

Ribery gelirse Quaresma gider
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 18:36

Spor Arena Facebook'unda ve Hürriyet'in Youtube kanalında canlı yayınlanan 'Muhabirinden' programında Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er ve yazar Kenan Başaran canlı yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalar:

İSMAİL ER

Beşiktaş'ın masasında üç yıldız var: Mandzukic'i herkes biliyor. Onunla prensip anlaşmasına vardı. Diğeri Benteke ve esas flaş isimse Ribery! Geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Beşiktaş kendisiyle yeniden görüşmelere başladı.

Beşiktaş, yerli piyasadan da yine bir büyük kulüpten transfer yapacak. Üç büyüklerden birinden alacak bu oyuncuyu.

Beşiktaş, Trabzonspor'u bence 1-0 yener.

Trabzonspor'un Beşiktaş'a karşı en büyük kozu Olcay olur.

Şenol Güneş-Ümit Özat kavgasında şık olmayan hareketler oldu. Ama onlar yarın öbür gün yine bir şekilde biraraya gelir barışır. Sahada olan sahada kalır.


KENAN BAŞARAN

Ribery gelirse Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in Fenerbahçe taraftarı üzerinde yarattığı etkinin bir benzerini Galatasaraylılar üzerinde yaratır Beşiktaş.

Haberin Devamı

Ribery'nin gelmesi demek Quaresma'nın da gitmesi anlamına gelebilir. Çünkü Beşiktaş'ın oyuncu da satması lazım.

Talisca, sadece toplara çok iyi vuruyor. Ama bu haliyle Avrupa'nın devlerinde banko oynaması zor. Bu haliyle Beşiktaş'ın ona 25 milyon Euro vermesi de mümkün değil.

Güneş ile sözleşme işi sezon sonuna bırakılıyor. Çünkü şu anda görüşme olsa en ufak pürüzde iki kulvarda şampiyonluğa koşan takıma zarar verilir.

Şenol Güneş, Ümit Özat için şık olmayan bir ifade kullandı. Ama Özat da '80 yaşında' diyerek nezaketsizlik yaptı. Güneş hiç de 80'lik görünmüyor. Bilakis
50'sinde falan gösteriyor.

Emre Mor Türkiye’ye gelmez. Bu son transfer dedikoduları reklam kokan harketlerdi. Bir menajer bir kulüp idarecisiyle tribünde herkesin önünde transfer görüşmesi yapmaz, reklam yapar.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!