Reyes'in ölümünde kahreden detay

Güncelleme Tarihi:

Reyesin ölümünde kahreden detay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2019 16:42

1 Haziran Cumartesi günü İspanya'nın Sevilla kentinde gerçekleşen ve dünyaca ünlü futbolcu Jose Antonio Reyes'in ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili araştırmalar sürüyor. İspanyol polisinin BBC'ye yaptığı açıklamada Reyes'in kullandığı aracın saatteki hızının 220 kilometreden fazla olduğunu ifade edildi.

Haberin Devamı

La Liga 2 ekiplerinden Extremadura'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Jose Antonio Reyes, 1 Haziran Cumartesi günü İspanya'nın Sevilla kentinde gerçekleşen trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yummuştu. 35 yaşındaki futbolcunun ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili araştırmalarını sürdüren İspanyol polisi ise Reyes'in aşırı hız yaptığını tespit etti.

Ada'nın saygın yayın kuruluşu BBC'ye konuşan bir yetkili, "İncelemeler hâlâ sürüyor. Bu nedenle kazanın tek bir nedenden ötürü gerçekleştiğini henüz söyleyemeyiz. Aynı şekilde aracın hızıyla ilgili de net bir şey söylemek mümkün değil. Ancak şundan eminiz ki araba, saatte 220 kilometrenin üstünde bir hızla seyrediyordu." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!