Real Sociedad 2-2 Barcelona | Maçın özeti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2019 12:07

La Liga'da Barcelona ve Real Sociedad arasında oynanan maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

La Liga’da D-Smart ekranlarında ve Spor Arena'dan canlı yayınlanan maçta Barcelona, Real Sociedad ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve El Classico öncesi kritik 2 puan kaybetti.

Karşılaşmada ev sahibi ekip, 12. dakikada Mikel Oyarzabal'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Barcelona, 38. dakikada Antoine Griezmann'ın kaydettiği golle skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Maçın 49. dakikasında Luis Suarez, deplasmanda Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi. Real Sociedad, bu gole 62. dakikada Alexander Isak ile karşılık verirken, mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla Barcelona puanını 35'e, Real Sociedad ise 28'e çıkardı.

La Liga'da bu haftanın programı nasıl?

Real Betis deplasmanında Joaquin’i durduramayan Athletic Bilbao, saat 20.30’da zor günler geçiren Eibar’ı ağırlayacak. Günün kapanışında ise puan kaybına tahammülü olmayan Atletico Madrid ile son 2 maçında 4 puan toplayan Osasuna saat 23.00’te karşı karşıya gelecek. İki maçın da adresi 77. Kanal Spor Smart.

Haberin Devamı

Pazar günü LaLiga keyfiniz 4 maçla sürecek. Birbirinden heyecanlı 4 maç 77. Kanal Spor Smart’tan naklen yayınlanacak. 14.00’te günün açılışında formda Getafe ile Enes Ünal’lı Valladolid karşılaşacak. Saatler 18.00’i gösterdiğinde çıkış arayan Espanyol ile son 3 maçını kazanan Betis kozlarını paylaşırken, 20.30’da ise ligin iki güçlü takımı Sevilla ile Villarreal 3 puan mücadelesi verecek. Haftanın kapanışında ise saat 23.00’te Mestalla’da dev bir maç var. Derbide Levante’yi 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup eden Valencia, mükemmel bir form grafiği yakalayan yıldızlar topluluğu Real Madrid’i konuk edecek. 18 Aralık’ta oynanacak El Clasico öncesinde heyecanın tavan yaptığı LaLiga’da 8 maçla futbola doyacaksınız. Unutmayın! Bu sadece futbol değil, bu LaLiga.

Real Sociedad 2-2 Barcelona | Maçın özeti
Real Sociedad Barcelona istatistikleri

Barcelona ile oynadığı son beş La Liga maçını kaybeden Real Sociedad, tarihinde rakibine karşı daha uzun sadece bir seri yaşadı. Real Sociedad deplasmanında çıktığı son dokuz La Liga maçının sadece ikisini kazanabilen Barcelona, bu iki galibiyeti de Ernesto Valverde yönetiminde aldı.

Haberin Devamı

Barcelona, La Liga'da oynadığı son 10 maçın dokuzunu kazanırken, rakip filelere ortalama 2.9 gol gönderdi. Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu Lionel Messi. Barcelona'ya karşı forma giydiği ilk dört La Liga maçında da gol katkısı yapan Willian José, rakibine karşı son iki karşılaşmada gol ya da asist katkısında bulunamadı.

MAÇ PROGRAMI

13 ARALIK CUMA
23.00 ALAVES – LEGANES ( SPOR SMART )

14 ARALIK CUMARTESİ
18.00 SOCIEDAD – BARCELONA ( SPOR SMART ve YOUTUBE )
20.30 ATHLETIC BILBAO – EIBAR ( SPOR SMART )
23.00 ATLETICO MADRID – OSASUNA ( SPOR SMART )

15 ARALIK PAZAR
14.00 GETAFE – VALLADOLID ( SPOR SMART )
18.00 ESPANYOL – BETIS ( SPOR SMART )
20.30 SEVILLA – VILLARREAL ( SPOR SMART )
23.00 VALENCIA – REAL MADRID ( SPOR SMART )

Haberin Devamı

18 ARALIK ÇARŞAMBA
22.00 EL CLASICO ( BARCELONA – REAL MADRID ) * SPOR SMART

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!