Real Madrid'de Ronaldo yokları oynuyor!

Güncelleme Tarihi:

Real Madridde Ronaldo yokları oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 10:52

Futbolun gol makinalarından biri olan Cristiano Ronaldo, bu sezon La Liga’da kulübü Real Madrid gibi yokları oynuyor. Ronaldo’nun, ligde 17. maçını oynayan Real’de, sadece 4 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

İspanya’da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Real Madrid’in düşüşündeki en önemli nedenlerin başında Cristiano Ronaldo geliyor. Ronaldo’nun, La Liga’da bir türlü bekleneni verememesi, ezeli rakip Barcelona’nın tam tersi Lionel Messi önderliğindeki ezici üstünlüğü, aradaki puan farkının daha şimdiden 16’ya çıkmasını sağladı. Barça, 48 puanla zirvede yer alırken Real, 1 maç eksiği ve 32 puanla 4. sırada yer alıyor. Los Galacticos’un Portekizli süperstarı da tıpkı takımı gibi ayağa kalkamıyor.

Ödülleri kaptı ama...

Bu sezon Ballon d’Or ve FIFA tarafından Yılın En İyi Futbolcusu ödüllerini alan Ronaldo, takımını 17 lig maçında rakip fileleri sadece 4 kez salladı. Son gollerini (2 gol) 9 Aralık 2017’de 5-0 kazanılan Sevilla maçında atan CR7, İspanyol devindeki en kötü lig kariyerine imzasını atabilir. 32 yaşındaki forvet, ligde Real adına en kötü sezonunu ilk geldiği 2009-2010’da 26, geçen sezon da ligde 25 gol atarak yaşamıştı. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!