Rafael için bir hafta süre

Güncelleme Tarihi:

Rafael için bir hafta süre
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 23:29

Sağ bek arayışını sürdüren Beşiktaş, Rafael için Lyon’a bir hafta süre verdi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlıların transfer komitesi başkanı Umut Güner, Rafael’in menajeriyle görüştü. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu geçti. Siyah beyazlılar, Lyon’un da satmak istediği oyuncunun bonservis bedelinde indirim istedi. Fransızlar 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Bu miktarı fazla bulan Beşiktaş, Lyon’dan indirim isteyip, bir hafta da süre tanıdı. Şenol Güneş, sağ bekte sayısal olarak oyuncu sıkıntısı olduğunu belirterek, Gökhan Gönül’e alternatifler yaratılmasını istemişti.

Bunun üzerine çalışmalara başlayan Umut Güner, 27 yaşındaki Brezilyalı için girişimlerde bulundu. 7 sezon Manchester United forması giyen Rafael, son üç sezondur da Lyon’da top koşturuyor. Rafael’in bir yıl daha kontratı bulunuyor. Lyon, oyuncudan para kazanmak için satmaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Fakat mali açıdan sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Fransızlardan indirim istedi. Lyon, Brezilyalı oyuncuyu United’dan 3.2 milyon Euro’ya satın almıştı. Rafael, geride kalan sezonda 31 maçta forma giyerek, 1 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!