PSG'DEN DÜNYA REKORU

Güncelleme Tarihi:

PSGDEN DÜNYA REKORU
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 09:47

Fransız devi Paris Saint-Germain, tarihin en pahalı transferine imza atmaya hazırlanıyor. PSG, iddiaya göre Barcelona'ya Neymar'ın 222 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyecek.

Haberin Devamı

Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar Jr. için Paris Saint-Germain girişimlerini hızlandırıyor. Daha önce Katalan ekibiyle temaslara geçen ancak bir ilerleme kaydedemeyen PSG, gemileri yaktı.
Gianluca di Marzio ve İspanya basınında yer alan haberlere göre Paris Saint-Germain, Neymar’ın 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödemeye karar verdi.
İki takımın da transfer döneminde birbirlerine göz diktikleri; Barcelona’nın da Andres Iniesta’nın yerini doldurmak için Marco Verratti’yle ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyor. Bu da Neymar’ın PSG’ye transferini daha mümkün kılıyor. Elbette PSG, 222 milyon Euro’luk bedeli ödediğinde Barcelona transferde devre dışı kalıyor ancak Katalanlar, Neymar’a yeni bir sözleşme önerebilir.

Öte yandan Barcelona’nın elini zayıflatan bir diğer unsur da Neymar’ın babasının Paris’e gitmiş olması. Neymar Sr.’ın kulüp yetkilileriyle görüştüğü ve Neymar’ın dünya rekoru bir bonservis bedeliyle PSG’ye transfer olmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.
Önümüzdeki günlerde PSG, tarihin en pahalı transferlerinden birini gerçekleştirebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!