PSG 5-0 Galatasaray (Maç Özeti)

Güncelleme Tarihi:

PSG 5-0 Galatasaray (Maç Özeti)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 20:21

Fransız temsilcisi Paris Saint Germain (PSG) ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, aldığı mağlubiyet ile UEFA Avrupa Ligi umutlarını söndürdü. Grubundaki son maçını PSG ile oynayan temsilcimiz Galatasaray, sahadan 5-0'lık yenilgi ile ayrıldı. PSG'nin gollerini Icardi, Sarabia, Neymar, Mbappe ve Cavani kaydetti. İşte, PSG Galatasaray maçının özeti ve karşılaşmadan detaylı bilgiler

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Paris Saint Germain'e 5-0 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 32. dakikada Mauro Icardi, 35. dakikada Pablo Sarabia, 46. dakikada Neymar, 63. dakikada Kylian Mbappe, 84. dakikada ise penaltıdan Edinson Cavani kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Paris Saint Germain 16 puanla namağlup olarak bir üst tura yükselirken, Galatasaray ile -13 averaj ve 2 puanla son sırada yer alarak Avrupa'dan elendi.

Paris Saint-Germain Galatasaray: 5-0

STAT: Parc Des Princes
HAKEMLER: Istvan Kovacs, Florin Marinescu, Ovidiu Artene
PARIS SAINT-GERMAIN: Rico- Kouassi (Dk. 76 Verratti), Marquinhos, Diallo, Kurzawa, Paredes, Sarabia, Bernat (Dk. 75 Kehrer), Neymar, Mbappe, Icardi (Dk. 68 Cavani)
GALATASARAY: Muslera- Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Seri (Dk. 41 Selçuk İnan), Lemina, Nzonzi (Dk. 72 Şener Özbayraklı), Belhanda, Ömer Bayram, Emre Mor (Dk.62 Falcao)
GOLLER: Dk. 32 Icardi, Dk. 35 Sarabia, Dk. 47 Neymar, Dk. 63 Mbappe, Dk. 84 (P) Cavani (Paris Saint-Germain)
SARI KARTLAR: Kurzawa (Paris Saint-Germain) Belhanda, Nzonzi, Falcao, Muslera, Selçuk İnan, Lemina (Galatasaray)

Haberin Devamı

PSG 5-0 Galatasaray (Maç Özeti)

PSG 5-0 GALATASARAY MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ (İLK YARI)

4. dakikada PSG gole yaklaştı. Bernat'ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Sarabia topa gelişine vurdu ve sağ üst köşeye giden topu kaleci Muslera kurtardı.
20. dakikada orta alanda aldığı topla hareketlenen Lemina ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top yandan dışarı çıktı.
33. dakikada PSG 1-0 öne geçti. Neymar'ın ara pasıyla ceza sahası içerisine giren Mbappe'nin pasında topla buluşan Icardi, meşin yuvarlığı filelere bıraktı.
35. dakikada PSG farkı ikiye çıkardı. Neymar'ın pasıyla sağ çizgide topla buluşan Sarabia'nın uzak direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluşturdu: 2-0.
46. dakikada topla birlikte sol çaprazdan ceza sahası içine giren Mbappe, pasını geriden gelen Neymara çıkardı. Bu oyuncunun yerden sert ve düzgün şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-0.
63. dakikada PSG 4üncü golü buldu. Neymarın ara pasıyla ceza sahası içinde kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Mbappenin plase vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 4-0.
82. dakikada PSG penaltı kazandı. Verrattinin ara pasıyla ceza sahası içine hareketlenen Mbappe, Donk'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
84. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Cavani, topla kaleciyi farklı köşelere yollayarak farkı 5'e çıkardı: 5-0.

BAKMADAN GEÇME!