Premier Lig'e tatil yok! Manchester City, Chelsea, ManU...

Güncelleme Tarihi:

Premier Lige tatil yok Manchester City, Chelsea, ManU...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2018 17:53

Fransa, Almanya ve İspanya'da liglere ara verildi ama İngiltere Premier Lig tüm hızıyla sürüyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa'da öne çıkan tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

Crystal Palace - Chelsea

- Leicester ve Manchester City galibiyetleriyle kendini düşme hattından kurtaran Crystal Palace'ta as kaleci Wayne Hennessey de iyileşti ve maç kadrosuna alındı.

- Chelsea ise Watford deplasmanında kazanıp ilk 4'ta kaldı ama Pedro'yu kaybetti. İspanyol forvet en az 10 gün sahalardan uzak kalacak.

- Geçen sezon Selhurst Park'ta kazanan ev sahibi Palace olmuştu. Son 2 deplasman maçında kayıp yaşamayan Chelsea, zirveden uzaklaşmamak için yine kazanmak zorunda...

Southampton - Manchester City

- Son 4 lig maçında 3 kere kaybedip zirveden inen Manchester City, düşme hattının hemen üzerinde yer alan Southampton'a konuk oluyor.

- Fabian Delph cezalı, Fernandinho sakat, David Silva ise ilk 11'e geri dönüyor.

- Menajer Pep Guardiola, "Kazanmak için gerekli dinamikleri değiştirmeliyiz ve bunu da ben yapacağım. Oyuncularıma da gereken yardımda bulunacağım." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Manchester United - Bournemouth

- Ole Gunnar Solskjaer ile 2/2 yapan ve 2 maçta 8 gol atan Manchester United, hafta arası Tottenham'dan 5 yiyen Bournemouth'ı konuk ediyor.

- Deplasman ekibinde kaptan Simon Francis dizinden sakatlandı ve sezonu kapattı.

- United'da ise Romelu Lukaku, Alexis Sanchez ve Anthony Martial'ın durumları maç saati netleşecek.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!