Premier Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligde şampiyonluk yarışı nefes kesiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 09:57

Premier Lig’de bir ara takipçisi Tottenham’a 10 puan fark atan ve ‘Artık şampiyon’ gözüyle bakılan lider Chelsea, son 4 maçta 2 yenilgi aldı. Üst üste 7 sınavını kazanan Tottenham ise bunu fırsat bilip farkı 4’e indirdi ve tekrar umutlandı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi’nde son 6 haftaya doğru girilirken, zirve heyecanı giderek artıyor. Chelsea 75 puanla liderliğini sürdürürken, takipçisi Tottenham son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla aradaki puan farkını 4’e indirdi.

Sahasında Bournemouth’u 4-0’la geçen Tottenham, üst üste 7. galibiyetini alırken Chelsea, eski hocası Jose Mourinho’nun ekibi Manchester United’a 2-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Böylece son 4 mücadelesinde 2. yenilgisini gören teknik direktör Antonio Conte’nin takımı, Lacivert-Beyazlılar’ın nefesini ensesinde iyice hissetmeye başladı.

EN KISA ZAMANDA ÇÖZMELİYİZ
Geçen sezon Leicester City ile girdiği şampiyonluk mücadelesinde son haftada aldığı sonuçlarla kendisini bir anda üçüncü sırada bulan Mauricio Pochettino’nun Tottenham’ı, bu kez aynı hatayı tekrarlamak istemiyor.

Haberin Devamı

United yenilgisi sonrası Chelsea’de Conte, “En kısa zamanda problemleri çözmeli ve yeniden ayağa kalkmalıyız” derken, Tottenham’da Pochettino, “Kazanmaya devam etmek ve rakibimizin puan kaybetmesini beklememiz gerekiyor. Hedefimiz, onlardan zirveyi kapmak” yorumunu yaptı. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!