Premier Lig'de DEV MAÇ, TEK MAÇ! iddaa'da oynanması gereken...

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligde DEV MAÇ, TEK MAÇ iddaada oynanması gereken...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2019 22:05

İngiltere Premier Lig'in 30. haftası, dev bir karşılaşmaya sahne olacak! Emirates'te Arsenal'in konuğu Manchester United olacak. Takımlardan son gelişmelere ve iddaa'da öne çıkanlara göz atalım...

Haberin Devamı

ARSENAL

- Orta sahanın enerji küpü Lucas Torreira cezalı.

- Danny Welbeck, Rob Holding ve Hector Bellerin ise sakat.

- Emirates'te oynadıkları son 8 lig maçında fire vermediler!

MANCHESTER UNITED

- Antonio Valencia ve Alexis Sanchez sakatlıkları sebebiyle maç kadrosuna alınmadı.

- Anthony Martial ile Eric Bailly iyileşti. Orta alanın önemli isimleri Nemanja Matic ve Ander Herrera'nın da maç saatine kadar hazır olması bekleniyor.

- Paris'ten muhteşem bir zaferle döndüler, Devler Ligi'nde adlarını bir üst tura yazdırdılar. Solskjaer yönetiminde oynadıkları 17 maçtan 14 galibiyet çıkartmayı başardılar.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- İki ekip arasında oynanan son 8 maçın 6’sı 2.5 Gol Üstü bitti.

- Arsenal, bu sezon Premier Lig’de oynadığı 15 iç saha maçının 11’inde en az 2 gol buldu. M. United ise bu sezon ligdeki bütün deplasman maçlarında gol buldu. (2.5 Gol Üstü)

Haberin Devamı

- Manchester United’ın Premier Lig’de oynadığı son 7 maçın 5’i 2.5 Gol Üstü bitti

MİSLİ.COM ÜYELERİ BU MAÇ GOLLÜ GEÇER DİYOR! 

Misli.com’da TEK MAÇ heyecanının yaşanacağı İngiltere Premier Ligi maçında, üyelerin %50’sinden fazlası maçın gollü geçeceğini ön görmüş ve 1,45’lik orandan 2.5 Gol Üstü tercihine yönelmiş durumda.

ORANLAR NE DİYOR? 

İngiltere Premier Ligi’nde pazar günü oynanacak olan haftanın son maçında ev sahibi Arsenal, maç sonucunda 2,00 oranıyla favori durumda. Konuk ekip Manchester United’ın galibiyeti için verilen oran ise 2,70. Maçın berabere biteceğini düşünenler için ise oran 3,00. Son dönemde gol sıkıntısı yaşamayan iki ekibin maçında Karşılıklı Gol Var diyenler için ise oran 1,30 olarak açıklanmış durumda...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!