Prekazi’den G.Saray açıklaması: 'Bu tablonun nedeni...'

Güncelleme Tarihi:

Prekazi’den G.Saray açıklaması: Bu tablonun nedeni...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 01:03

UEFA Kupası şampiyonluğunun 17. yıldönümü kutlamalarına katılan Cevad Prekazi, “G.Saray son yıllarda çok yanlış futbolcu transferlerine imza attı. Tudor gelecek sezon kalırsa kendi takımını kurmalı, kimse onun işine karışmamalı” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, sarı kırmızılı takımın bugün geldiği noktayı Hürriyet’e değerlendirdi. UEFA Kupası şampiyonluğunun 17. yıldönümü kutlamalarına katılan Prekazi, hem yönetime hem de futbolculara tavsiyelerde bulundu. Galatasaray’ı yöneten isimlerin yıllardır transferde yanlış politikalar uyguladığını savunan Prekazi, şu mesajları verdi:

“Bu tablo Galatasaray’a yakışmıyor. Galatasaray her zaman şampiyonluk yarışının içinde olmalıdır. Bana göre son yıllarda çok yanlış futbolcu transferlerine imza attılar. İyi bir kadro kuramadılar.

TUDOR KÖTÜ ZAMANDA GELDİ
IGOR Tudor’u antrenör olarak tanımıyorum. Ama bir gerçek var ki, çok kötü zamanda göreve geldi. Futbolcu da getiremedi. Kalırsa, kendi takımını yapmalı, transferleri kendisi yapmalı. Kimse onun işine karışmamalı. Galatasaray son yıllarda çok fazla teknik adam değişikliğine gitti. Böyle olmaz. Antrenörlere süre vermek, istediği futbolcuları getirmek ve güvenmek gerekir. Futbolcu da futbolculuğunu bilmeli. Bir oyuncu nasıl teknik adamına baş kaldırır!

Haberin Devamı

SANKİ RUHSUZ OYNUYORLAR
EĞER bir futbolcu hocanın ya da yöneticinin işine karışıyorsa, bu tamamen yönetimin suçudur. Demek ki saygısız. Başarı karşılıklı saygı ile gelir. Saygısızlığın olduğu yerde başarı olmaz. Hepimiz Galatasaraylıyız. Ben takımın şu anki futbolundan keyif almıyorum. Çünkü sahada Galatasaray’ı göremedim. Sanki ruhsuz oynuyorlar. Halbuki Galatasaray forması giyen oyuncular 2 kat daha fazla mücadele etmelidir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!