Pınar Karşıyaka'ya ilk hafta şoku

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyakaya ilk hafta şoku
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2018 14:06

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezona yenilenen kadro, teknik heyet ve büyük umutlarla başlayan Pınar Karşıyaka, ilk hafta evinde büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

İç sahadaki kalesi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda, taraftarı önünde TOFAŞ'a 27 sayı farkla, 82-55 yenilen Karşıyaka, mağlubiyete üzüldü. Rakibine daha önce hazırlık maçlarında da 2 kez mağlup olan yeşil-kırmızılı ekip maç sonrası parkeyi taraftarlarının protestosuyla terk etti. Konuk Tofaş ise salonda Karşıyaka taraftarının alkışlarıyla ayrıldı. Karşıyaka'da özellikle toplam 1 sayı üreten uzunlar Egemen ve İlkan ile büyük umutlarla alınıp 2 sayı atan guard Walker'ın kötü performansı eleştiri topladı.

Büyük hayal kırıklığı yaşayan başkan Turgay Büyükkarcı, takımın ağır yenilgisi sonrası taraftardan sosyal medya kanalıyla özür dileyip, "Utanç verici bir maçtı, bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Tek sorumlu benim ve özür dilerim" açıklamasını yaptı. Maça 4 yabancıyla çıkmak zorunda kalan yeşil-kırmızılı ekipte Çin'deki sezonunun geç bitmesi nedeniyle hazırlık dönemini kaçıran, hasta olduğu gerekçesiyle geçen hafta gelmeyen yeni transferlerden Henry'nin bu hafta takıma katılması bekleniyor. Pınar Karşıyaka, haftaya ligde Beşiktaş'a konuk olduktan sonra FIBA Europe Cup'ta ilk maça çıkacak.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!