Pepe kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş'a transferi tamamlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Pepe kimdir, kaç yaşında Beşiktaşa transferi tamamlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 18:26

Pepe kimdir sorusu, Real Madrid ile sözleşmesi tamamlanan oyuncunun Beşiktaş'a geleceği haberlerinden sonra araştırılmaya başlandı. Futbolseverlerin yakından tanıdığı tecrübeli stoper Pepe'nin yakın zaman içerisinde İstanbul'da olacağı iddia edildi. Peki, Pepe kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Pepe kimdir sorusu, yıldız futbolcunun Beşiktaş'a transfer olacağı haberlerinin ardından sorgulanmaya başlandı. Peki, Pepe kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, detaylı bilgiler

26 Şubat 1983 tarihinde Brezilya'nın Maceio kentinde dünyaya gelen Pepe (tam ismiyle Képler Laveran Lima Ferreira), futbola 2001 yılında doğduğu ülkenin takımı Alagoano'da başlamıştır.

2002 yılında Portekiz Ligi'nde mücadele eden Maritimo B takımına transfer olduktan sonra A takıma yükselen oyuncu, yetenek avcısı Porto'nun gözünden kaçmamıştır. 2004 yılında Porto'ya transfer olan Pepe, burada 3 yıl top koşturmuş ve Real Madrid'in ağına takılmıştır. Porto, 2 Milyon Euro'ya aldığı Pepe'yi, 2007 yılında 30 Milyon Euro'ya Real Madrid'e satmıştır. 2017 yılına kadar (34 yaş) Real Madrid forması giyen Pepe, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte 10 yıl boyunca forma giydiği takımından serbest bırakılmıştır.

Kulübünden serbest kalan yıldız futbolcu için Beşiktaş mutlu sona ulaştı. 3 Temmuz tarihinde Lizbon’a giden Beşiktaş yönetim kurulu üyelerinden Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Real Madrid’den ayrılan Portekizli yıldız ile anlaştı. Şuan Pepe’nin imzalayacağı kontratı hazırlayan Siyah-Beyazlı yöneticiler resmi imza sonrası yıldız oyuncu ile 4 Temmuz gecesi İstanbul’a gelecekler.

10 yıl formasını giydiği Real Madrid ile 3 Şampiyonlar Ligi ,3 La liga, 2 İspanya Kupası, 2 İspanya Süper Kupa şampiyonluğu kazanırken Portekiz Milli Takımı ile de 2016’da Avrupa Şampiyonluğu kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!