CANLI | PSG - Real Madrid

Güncelleme Tarihi:

CANLI | PSG - Real Madrid
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 08:21

Devler Ligi'nde son 16 turu heyecanı ilki maçla devam ediyor. İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Real Madrid, PSG deplasmanında tur arıyor. 5-0'lık skor avantajıyla sahaya çıkacak olan Liverpool ise Porto karşısında çok rahat.

Haberin Devamı

KADROLAR

Paris SG: Areola, Berchiche, Dani Alves, Thiago, Marquinhos, Veratti, Motta, Rabiot, Di Maria, Mbappe, Cavani

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kovacic, Asensio, Vazquez, Ronaldo, Benzema

CANLI | PSG - Real Madrid

Şampiyonlar Ligi elemelerinde ilk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden 12 takımın dördü tur atlamayı başardı. Bugüne kadar Avrupa kupalarında Real Madrid'le iki kere eşleşen PSG, rakibini her iki seferde de elemeyi başardı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde PSG'yle oynadığı son üç maçı kaybetmedi ve kalesinde sadece bir gol gördü.

LIVERPOOL - PORTO MAÇINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

PSG, Avrupa kupalarında oynadığı son 46 iç saha maçının sadece birini kaybetti. Fransız devinin bu süreçteki tek yenilgisi, Nisan 2015'te Barcelona karşısında gelmişti. PSG'nin Avrupa kupalarında gol atamadığı son iç saha karşılaşması Real Madrid'e karşıydı. PSG, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında evinde oynadığı son 11 maçın sadece ikisini en az iki farkla kazandı. Real Madrid, Zinedine Zidane yönetiminde çıktığı 15 Şampiyonlar Ligi eleme turu maçının 11'inden galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paris Saint Germain Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:45'ten itibaren yayında. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor..

Şampiyonlar Ligi'nde yedi sezondur en az yarı final gören Real Madrid, turnuva tarihinin en uzun serisini yakalamış durumda.
Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu olan Cristiano Ronaldo, turnuvada forma giydiği son 12 maçta rakip fileleri 21 kez havalandırdı. Portekizli, ayrıca bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başardı. PSG'yi çalıştıran Unai Emery, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği beş sezonda da çeyrek final göremedi.

BAKMADAN GEÇME!