Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Güncelleme Tarihi:

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 13:46

Panathinaikos’un O.A.K.A Arena’da Türk takımlarına 11 yıldır kaybetmeme serisi, THY Euroleague Play-Off ilk maçında Fenerbahçe’nin Yunan ekibini mağlup etmesiyle sona erdi. THY Euroleague Play-Off Turu ilk maçında Panathinaikos Superfoods'a konuk olan Fenerbahçe, mücadeleden 71-58 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler seride 1-0 öne geçti. Bu maçla birlikte Türk ekipleri açısından bir seri de sona ermiş oldu. Maç kadar günlerdir Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşımlarda bulunan Panathinaikos başkanı da çok konuşuluyor.

Haberin Devamı

BAŞKAN'IN İLGİNÇ PAYLAŞIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Giannakopoulos, günlerdir instagram paylaşımlarıyla gerilimi tırmandırıyordu. Dünkü maçın ardından Türk taraftarlar instagram hesabına mesaj yağdırdı.

Instagram hesabından rakip takımlara yaptığı göndermelerle dikkat çeken Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos önce Spartacus dizisinin kahramanlarının görselini kullanmıştı. Spartacus dizisinin sloganı olan “kan ve kum” ifadesini ve “#savaşlarınanası” hashtag’lerini yazan Giannakopoulos, şu ifadelere de yer vermişti: “Cips yiyecekler, selfie çekecekler maça gelmesin, evde otursun. Kanının son damlasına kadar savaşacaklar maça gelsin.”

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu


Haberin Devamı

Giannakopoulos maçtan öne ağzı kanlı bir aslan fotoğrafı ve "Bazen bir kral aptallara niçin kral olduğunu hatırlatır" yazısını paylaşmıştı.

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Yoncaların 43 yaşındaki sıradışı başkanı daha sonra instagram hesabında ”Yeşil Lav” fotoğrafını paylaşarak, yeşil-beyazlıların OAKA Spor Salonu’ndaki atmosteri oldukça sıcak hale getirmesini istemişti.

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Mafyatik ilişkileri olduğu konuşulan işadamı Dimitris Giannakopoulos, dünkü karşılaşmadan önce de sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşmış, 'Burası OAKA' yazan tişörtlerle tüm taraftarın maça gelmesini istemişti.

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Başkan Giannakopoulos maçın ardından ise ekibine moralinizi bozmayın mesajı verdi. 'Bir kötü maç, her şeyin bittiği anlamına gelmez' diye yazan Panathinaikos başkanı, umudunu sürdürdüğünü belirtti. 

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Haberin Devamı

RECEP ANKARALI'YI ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞTİ

2 sezon önce THY Avrupa Ligi'nde oynanan Panathinaikos-CSKA Moskova maçını yöneten - aralarında Recep Ankaralı'nın da bulunduğu üç hakem, Yunan kulübünün başkanının saldırısına uğramıştı. Mafya ilişkileri olduğu iddia edilen Giannakopoulos'un, hakem odasını basarak elindeki mumluğu Ankaralı'ya fırlattığı ve "Seni de aileni de öldüreceğim" tehdidi savurduğu iddia edilmişti. Euroleague yönetimi, hakem raporu doğrultusunda, Giannakopoulos’a, Ankaralı’ya olan tehdit ve küfürlerinden dolayı 150 bin Euro para cezası vermişti.

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

 İKİNCİ MAÇ YARIN

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yendiği Panathinaikos Superfoods'u yarın deplasmanda oynayacağı ikinci karşılaşmada da mağlup ederek Dörtlü Final için büyük avantaj yakalamak istiyor.

Haberin Devamı

OAKA Arena'da oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak serinin ikinci maçı, beIN Sports 3'ten yayınlanacak.

Başkent Atina'da 18 bin 310 seyirci önünde oynanan ilk maçı, ikinci yarıdaki etkili performansıyla 71-58 kazanan sarı-lacivertliler, 11 yıl sonra OAKA Arena'da galip gelen ilk Türk takımı oldu.

Rakibini yarın da mağlup etmesi durumunda seride 2-0 öne geçecek sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final'e yükselmek için tek galibiyet yetecek. Serinin üçüncü (25 Nisan Salı) ve gerekirse dördüncü maçı (27 Nisan Perşembe) İstanbul'da Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Panathinaikos başkanı fena rezil oldu

Bogdan Bogdanovic, Hürriyet Spor Arena'ya konuştu

Haberin Devamı


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!