Özlemle beklenen Serie A sonunda başlıyor! İlk hafta iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Özlemle beklenen Serie A sonunda başlıyor İlk hafta iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 17:12

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun yanına Cristiano Ronaldo da geldi. Serie A'da açılış haftası öncesi dikkat edilmesi gerekenlere ve iddaa'nın bankosuna göz atalım...

Haberin Devamı

Juventus - Buffon sonrası kalede Szczesny ile sezona başlıyorlar. Khedira ile Emre Can arasındaki tercih maç saati verilecek. Tüm gözler şüphesiz Cristiano Ronaldo'da!

Napoli - Carlo Ancelotti'nin ilk resmi maçında Mertens'i kenarda bekletmesi bekleniyor. Lorenzo Insigne ve Jose Callejon'un Arkadiusz Milik'e destek vereceği bir hücum hattı düşünülüyor.

Lazio - Lucas Leiva, Senad Lulic ve Patric cezalı. Valon Berisha, Jordan Lukaku ve Alessandro Murgia sakat. Fiorentina'dan kaptıkları Milan Badelj'nin ilk 11'de olması bekleniyor.

Parma - İtalyan gazeteleri ve siteleri Bruno Alves'in ilk 11 başlayacağını yazıyor.

Inter - Marcelo Brozovic hazır ama Milan Skriniar ve Ivan Perisic'in yedekte beklemesi şaşırtıcı olmaz. Radja Nainggolan sakat. Yeni transfer Lautaro Martinez ise Mauro Icardi'nin arkasında, SS pozisyonunda oynayacak.

Haberin Devamı

Roma - Cengiz Ünder ve Edin Dzeko ilk 11'de. Hücumdaki üçüncü parça Justin Kluivert ya da Diego Perotti olacak. 25 milyon Euro bağlanan Javier Pastore orta alandaki, 8-9 milyon Euro bağlanan Robin Olsen ise kaledeki yerini alacak. Steve Nzonzi henüz hazır değil.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın! 

İtalya Serie A maçları, sezon boyunca CANLI yayınla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!