Özel festivale özel jüri

Güncelleme Tarihi:

Özel festivale özel jüri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 14:08

Yapı Kredi Play E-Spor Arena Oyun ve Dijital Yaşam Festivali 10-11 Mart tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’da yapılacak.

Haberin Devamı

Spor Arena bünyesinde ilk kez ana medyada yer alan E-spor yine bir ilki aynı markanın çatısı altında bu kez oyun ve dijital yaşam festivalinde yaşayacak. 

İlk gün tüm dünyayı peşinden sürükleyen League of Legends turnuvasıyla sevenlerine merhaba diyecek olan festivalde birbirinden ünlü isimler, yayıncılar, fenomenler, takımlar ve e-spor dünyasının enleri sizlerle buluşacak. Festivalin ikinci gününde ise perde PlayerUnknown's Battlegrounds turnuvasıyla kapanacak.

Bu festivalde sadece muhteşem turnuvaları izlemeyeceksiniz. Teknosa Oyunun Büyükleri E-Spor Ödülleri ile yılın en iyilerinin ödüllendirildiği anlara da tanıklık edeceksiniz.

Oylama için: http://www.e-sporarena.com/oyunun-buyuklerini-oyla

Spor Arena jürisi ve sizlerin oylarıyla belirlenecek ödüller festivalde sahiplerini bulacak. Jüride kimler yok ki; 

Haberin Devamı

Bora Koçyiğit (Riot Games Türkiye Ülke Müdürü), Hakan Baş (BAUSuperMassive Takım Sahibi), Bünyamin Aydın (Space Soldiers Takım Sahibi), Koray Durkal (Spor Arena Espor Yazarı), Mehmet Arslan (Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü)

Özel festivale özel jüri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!