Gündeme bomba gibi düşecek Fenerbahçe transfer haberleri!

Güncelleme Tarihi:

Gündeme bomba gibi düşecek Fenerbahçe transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 15:24

Fenerbahçe transfer haberleri futbol gündemini etkilemeye devam ediyor. 2018 Dünya Kupası dolayısıyla transferde henüz netlik sağlayamayan Fenerbahçe, Sportif Direktör Comolli önderliğinde süreci yönetmeye devam ediyor. Peki, Fenerbahçe transfer haberleri içerisinde hangi isimler yer alıyor? İşte, günün transfer haberleri

Haberin Devamı

Menajer ve sportif direktör değişikliğini tamamlayan Fenerbahçe, transfer haberleri ile gündemde yer almaya devam ediyor. Transferde yaşanan hareketli günleri Yerry Mina, Bas Dost ve Wilshere gibi oyuncularla yaşayan Fenerbahçe, şimdi de Balotelli ismiyle ön plana çıktı. İşte, son gelişmelerle Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylı bilgiler

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Fenerbahçe transfer haberleri, futbolu yakından takip eden birçok vatandaşın araştırdığı konular arasında yer alıyor. Yönetimde ve teknik kadroda yaşanan değişimin ardından takım içerisinde bir revizyona giden Fenerbahçe, transfer haberleri ile gündemde yer almaya devam ediliyor. Peki, Fenerbahçe transfer haberleri içerisinde hangi isimler yer alıyor? İşte, merak edilen o isimler hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

BONSERVİSİ ELİNDE OLAN BAS DOST İLK SIRADA

FIFA'nın Sporting Lizbon ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği Hollandalı golcü Bas Dost'un bonservis ücretini de bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor. Diğer isim, İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere... Bonservisi Barcelona'da bulunan Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın durumu ise bu iki oyuncudan biraz daha farklı görünüyor.

Dünya Kupası'nda 2 golü bulunan Yerry Mina'nın Kolombiya-İngiltere maçında takımının elenmesi durumunda İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçeli yetkililerin Rusya'ya giderek Mina ile görüştüğü ve bazı ufak tefek pürüzleri hallettiği de gelen haberler arasında.

Bunun yanında Fenerbahçe'nin Barcelona ile ön sözleşme yaptığı ve Yerry Mina'nın Sarı-Lacivertli kulübe gelmemesi durumunda Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro tazminat ödeneceği de ifade ediliyor. Mina dışında bir stoper transferinin de gündemde olduğu belirtiliyor. (Takvim)

SARI LACİVERTLİ KULÜPTE OZAN İÇİN KARAR VERİLDİ

Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Phillip Cocu genç oyuncularla çalışmayı istese de, kulübün içinde bulunduğu şartlar dahilinde karar verildi. Ozan Tufan ise kariyerine F.Bahçe’de devam etmek istiyor. Ligin bitiminin ardından sadece 5 gün tatil yapan 23 yaşındaki orta saha, kalan günlerini çalışarak geçirdi. Ozan, Sırbistan’da özel hocasının programlarıyla 20 günde 8 kilo vermeyi başardı. Yağ oranını %20’lerden %9’a indirerek herkesi memnun etti. F.Bahçe’nin yeni hocası Phillip Cocu da oyuncunun bu özverisinden memnun ancak, Ozan’la ilgili aldığı bilgiler pek parlak değil. FFP krizi varken de 15 milyon TL’ye hayır denilmesi de zor. Yeni teknik ekip Ozan’a şans vermeyi düşünüyor ancak, genç orta sahanın sicili kabarık ve Crystal’ın teklifi oldukça iyi. Ayrıca Ozan’ın tribünlerle de arası pek iyi değil. Ozan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, önemli karşılaşmalar öncesi katıldığı partiler, disiplinsiz yaşamı onun uzun süre tepki görmesine sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman, Sportif Direktör Comolli’ye sunduğu raporda Ozan’a neden şans vermediğinin sebepleri olarak bunları göstermişti. (Akşam)

FENERBAHÇE'YE BALOTELLİ MÜJDESİ

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını Damien Comolli ve Cocu önderliğinde tüm hızıyla sürdürüyor. Cocu takımını yeni sezona hazırlarken Comolli'de yeni isimlere kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Kanarya'da Hollandalı Bas Dost ismi ön plana çıkarken Comolli, alternatif isimler üzerinde de duruyor. Golcü adayları arasında ilk hedef olan Bas Dost için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'ye hafta sonunda sürpriz bir şekilde Mario Balotelli önerisi geldi.

Haberin Devamı

Nice'den ayrılmaya hazırlanan 27 yaşındaki İtalyan santrafor için nabzı yoklanan Comolli, teklife olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermezken konuyu önce Cocu ile görüşeceğini bildirdi. Balotelli son iki sezonda gayet başarılı bir sezon geçirdi ve bugüne kadar gösterdiği disiplinsiz futbolcu imajından da uzak durdu. Balotelli, son iki sezonda Nice formasıyla 66 maçta 43 gol sevinci yaşadı. (Fotomaç)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!