Oyun severler “ZULA Roadshow”a akın etti

Güncelleme Tarihi:

Oyun severler “ZULA Roadshow”a akın etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:53

Yerli içeriğe sahip olması özelliğiyle Türkiye’de en çok sevilen oyunların başında gelen ZULA, kasım ayının ilk hafta sonunda Adana’dan başlattığı Ödüllü Bireysel Turnuva- Roadshow’a, 11 - 12 Kasım tarihlerinde MarkAntalya AVM'de devam etti.

Haberin Devamı

Pepsi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte Defacto, Philips TV, İninal ve cekmecede.com da sponsor markalar olarak yer aldı. MSI, Nvidia ve Logitech markaları ise hediye ürünleri ile resmi tedarikçi olarak organizasyona destek verdiler. ZULA Roadshow’un Antalya ayağına 5 binden fazla oyun sever katılırken, 2 günde 3 binden fazla ödül dağıtıldı. Defacto mağazalarında satışa sunulan ZULA tişörtleri büyük ilgi gördü.

Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, 4 farklı şehirde 5 farklı AVM’yi kapsayan “Roadshow” etkinliğine devam ediyor. Ingame Group tarafından geliştirilen ve 1.5 milyonu aşan oyuncu sayısına ulaşan ZULA’nın düzenlediği turnuvanın ilk durağı Adana M1 AVM olmuştu. 11 - 12 Kasım tarihlerinde bu sefer MarkAntalya AVM'de oyun severlerle buluşan ZULA Roadshow, Antalya’da da büyük ses getirdi.

Haberin Devamı

3 binden fazla ödül dağıtıldı

5 binden fazla oyun sever ZULA Roadshow’daki mücadeleye tanık olmak için MarkAntalya AVM'ye akın ederken, 2 bin 500 kişi bireysel turnuvaya katılım başvurusu yaptı. Bireysel turnuvada yarışan ZULA severler Philips TV ve sponsor markaların birbirinden değerli hediyelerini kazandılar. 2 gün süren etkinlikte 3 binden fazla ödül dağıtıldı. Oyun severler ayrıca Defacto mağazalarında satışa sunulan özel tasarımlı ZULA tişörtlerine büyük ilgi gösterdi. Minecraft Evi’nden Youtuber Bugraa K, ZULA Roadshow’a konuk olarak etkinliğe renk kattı. Bugraa K’nın katılımıyla imza günü ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Sırada Ankara Antares AVM var

ZULA Roadshow heyecanı Antalya’nın ardından 18 - 19 Kasım tarihlerinde Ankara'da Antares AVM'ye taşınacak. Bireysel ödüllü turnuvalar ve sponsor markaların etkinliklerinin yer alacağı organizasyona "Burak Oyunda" adlı Youtube kanalıyla tanınan ünlü Youtuber Mesut Şahin de katılacak ve hayranlarıyla buluşacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!