Öyle bir şey dedi ki... 'F.Bahçe içinde çete var!'

Güncelleme Tarihi:

Öyle bir şey dedi ki... F.Bahçe içinde çete var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2018 09:37

Eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin çok tartışılacak sözlere imza attı.

Haberin Devamı

Sinan Engin, Beyaz TV'deki programda şunları söyledi:

- VAR sistemi var artık. Artık öyle bir takımın hakkı çok az yenir. Başakşehir ve Kasımpaşa 2-3 iyi transfer yapsınlar bak şampiyon oluyorlar mı olmuyorlar mı, hiç kimse önünde duramaz.

- Fenerbahçe'nin parası var. Devre arası 3 veya 4 transfer yaparsa bu takım kümede kalır. Ve iddia da ediyorum ligi ilk 10 içinde bitirir. Yani. 7-8 olur. Başka bir Anadolu takımından bahsetmiyorum Fenerbahçe'den bahsediyorum.

- UEFA kriterlerini boşvereceksin güçlü transferler yapacaksın ve ligde kalacaksın. Önümüzdeki sezon zaten şampiyon olunca gideceksin Avrupa'ya. Dolayısıyla 4 transfer yapacaksın Ersun hocaya da güvendiğim için ligde kalacağını düşünüyorum.

ONLAR DA TRANSFER YAPACAK
- Rize'de transfer yapacak, Erzurum kendi sahasında buzda oynayacak. Onlar için avantaj ve onlarda transfer yapacak. Fenerbahçe için işler zorlanıyor. Fenerbahçe, Avrupa'yı düşünmeyecek transfer yapacak. Bunun kanunsuzlukla alakası yok.

Haberin Devamı

- Bu enkazı Comolli temizleyecek, aldıklarını satacak müşteri bulacak. Onun işi o zaten. Comolli bunları nasıl aldıysa öyle yollayacak.

- Bir camiada başarısızlık varsa başkanıdır. Sevgili Ali Koç bir şey denedi olmadı. Comolli en büyük şanssızlığıdır. Türkiye liginin tanımaması ve küçümsemesi.

- Bu Fenerbahçe'nin kadrosu yetenek olarak 17. sırada olmaz. En kötü 14-13. olur. 6 puan daha fazla puan alır. Şu resmi çekmek için bir çekinceleri olması lazım. Ayıp mı olur bunlar umursamaaz öyle şeyleri. Fenerbahçe takımında lider oyuncu yok. Şu an Mehmet Ekici'yi yeni buldular, keşfettiler.

HATA YAPACAĞINI SANMIYORUM
- Ersun Yanal transferde hata yapacağını zannetmiyorum. Gitmediği sene şampiyon oldu. Avrupa'ya gidemedi, gitmesin. Ucuz mal çabuk eskir, iyi mal her zaman kalite getirir. 3 puan sana her zaman para getirir. Bu takıma 3-4 tane iyi oyuncu koyduğun zaman Fenerbahçe kazanma alışkanlığı çok önemli. Bu oyuncular bugün 1 puana sevinmişler.

- Slimani'nin maliyeti 60 milyon TL'ye gelmişti kiralık olarak. Giden parayı düşünün. Adamın umrunda değil, hepimizi yanılttı.

Haberin Devamı

- Fenerbahçe takımı içinde futbolcu çetesi var. Bugün bunları Ali Koç'un temizlemesi lazım. Volkan'ı getirecek sorumluluk verecek abilik yaptıracak.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!