Ospina Pedro'yu hastanelik etti

Güncelleme Tarihi:

Ospina Pedroyu hastanelik etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 17:44

İki Londra temsilcisi Arsenal ve Chelsea'nin hazırlık maçında yürek burkan bir pozisyon yaşandı. Hava topuna yumrukla çıkan Arsenal kalecisi, arada kalan Pedro'ya tehlikeli anlar yaşattı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig'de ezeli rakipler Arsenal ve Chelsea hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Normalden daha sert geçen hazırlık mücadelesinde Arsenal kalecisi David Ospina, hava ceza sahasına gelen topu takip eden Pedro'ya sert bir müdahalede bulundu.

Bu müdahale sonrasında yere yığılan İspanyol futbolcuya sağlık ekipleri anında müdahale etti. 29 yaşındaki oyuncu suratı kanlar içinde kaldı ve kafa travması riski ile hastaneye kaldırıldı.

DURUMU İYİ

Chelsea Teknik Direktörü Antonio Conte ve takım arkadaşlarının olay sonrasında endişeli oldukları görüldü. Maç sonunda Pedro'nun durumu hakkında bilgi veren İtalyan teknik adam, yıldız oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve rutin kontroller için hastaneye kaldırıldığını belirtti.

CHELSEA ACIMADI

Hazırlık maçında Chelsea, Arsenal'i 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Çin'in başkenti Pekin'deki Ulusal Stadyum'da oynanan maçta Chelsea, 40. dakikada Brezilyalı futbolcu Willian, 42 ve 49. dakikalarda Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin attığı gollerle Arsenal'i 3-0 yendi.

Arsenal'da Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil de 76 dakika forma giydi.

Ospina Pedroyu hastanelik etti

Ospina Pedroyu hastanelik etti

Ospina Pedroyu hastanelik etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!