Osman Tanburacı kimdir? Saldırı görüntüleri Twitter'a konu oldu

Güncelleme Tarihi:

Osman Tanburacı kimdir Saldırı görüntüleri Twittera konu oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 15:20

Ünlü spor yazarı Osman Tanburacı, trafikte yaşadığı tartışma sonrası sürücünün saldırısına uğradı. Çirkin saldırının görüntülerinin sosyal medyada yayılması ardından Osman Tanburacı'nın özel yaşamı merak konusu oldu. Peki Osman Tanburacı kimdir?

Haberin Devamı

Ünlü spor yazarı Osman Tanburacı, uğradığı saldırıyla gündeme geldi. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olan Osman Tanburacı’nın trafikte yaşadığı bir diyalog sonrası fiziki saldırıya uğradı. Peki saldırı görüntüleri sosyal medyaya konu olan Osman Tanburacı kimdir?

Gazeteci, yazar Osman Tanburacı 1947 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe Spor Kulübü kurucularından ve ilk sporcularından Tanburacı Osman Pehlivan'ın torunudur. Galatasaray Lisesi eğitiminden sonra 1969 senesinde Hürriyet Gazetesi'nde gazeteciliğe başladı. Daha sonra sırasıyla Tercüman ve Sabah Gazetelerinde görev yaptı. Son senelerde Posta, Radikal ve Fanatik'te yazılarını okuduğumuz, ve muhtelif TV kanallarında futbol sohbetleri yapan Osman Tanburacı, İstanbulspor ve Yeşildirek'te profesyonel olarak futbol oynadı. Galatasaray Spor Kulübü üyesi de olan Tanburacı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bibliyografya

Dünden Bugüne Galatasaray (Vefa Semenderoğlu ile), Galatasaray ve Galatasaraylılar Derneği Tarihçesi (Vefa Semenderoğlu ile, 1994), Galatasaray Müzesi (Vefa Semenderoğlu ile 1995), Benali (1998)

BAKMADAN GEÇME!