Orman'dan flaş Arda Turan açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Ormandan flaş Arda Turan açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 15:56

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Arda Turan iddialarına açıklık getiren Orman, "Arda Turan çok sevdiğimiz bir oyuncu, şahsen de tanırım. Pırlanta gibi çocuktur Arda, çok popüler. Kıymetli bir oyuncu, kazanılması lazım, pozitifim. Hiç düşünmeden isteyeceğim oyuncudur. Mantıklı hareket ediyoruz ama şu an gündemimizde değil" dedi.

beInSports'a konuşan Fikret Orman şunları söyledi...

- Everton, çok iyi bir oyuncuyu çok makul bir fiyata aldı. Cenk, Türkiye yerine Portekiz ya da Fransa'da parlasaydı 80 milyon Euro olabilirdi, bizde üzüntü var. Onun isteği üzerine transfer oldu.

- Türkiye'de kulüpler abuk sabuk transferlerle batma noktasına geldi, biz 3 senede 80 milyon Euro'luk satış yaptık.

- Beşiktaş camiası, Cenk Tosun'un evi. Kapımız ona her zaman açık. Çok daha büyük paralarla teklifler geldi ama Cenk, Everton'ı seçti. İstekleri bizim için önemliydi.

Haberin Devamı

-  Bizde transfer durmaksızın devam eder, hep çalışırız, karakterine bakarız. İlgilendiğimiz oyuncular var. Şu anki kadromuz ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni götürebilecek kapasitede.

- Transfer yapmak istiyoruz, devre arası transferler riskli. Birkaç tanesinde de başarılı olamadık. Marcelo, Babel devre arası gelmişti, bunlarda başarılıydık. Transfer yapalım diye başarısız olmak istemiyoruz.

- Tosic'i çok severiz, evladımız. Resmi teklif gelmedi. Açıkçası satma fikrimiz de yok. Şahsen severim. Kamuoyu da beğenir. Duruşu var. 15 Temmuz'da tankın önünde durdu, ailemizden Tosic. 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!