Onyekuru bombası! Ocak ayında...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2019 18:38

Galatasaray'ın eski futbolculardan Henry Onyekuru'yla ilgili ülkesi Nijerya'dan gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.

Haberin Devamı

Avrupa devlerinin 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu devre arasında kadrosuna katabilmek için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giydikten sonra yaz transfer döneminde Monaco'nun yolunu tutan Henry Onyekuru ile ilgili ülkesi Nijerya'dan gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. AOI Football adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Avrupa devleri, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunu devre arasında kadrosuna katabilmek için görüşmelere başladı.

Yıldız futbolcuya yakın bir kaynak, siteye yaptığı açıklamada "Onyekuru'nun Fransa'daki durumu bence açık. Oraya ufak bir sakatlıkla gitti. Bunu atlattıktan sonra da hocası, onu pek memnun etmeyen bir taktik değişikliğine gitti. Kendisi, genç ve oynamak isteyen bir oyuncu. Dolayısıyla onun devre arasında önündeki seçenekleri değerlendireceğini düşünüyorum. Eğer Monaco'daki durum değişmezse kiralanması gündeme gelebilir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Onyekuru bombası Ocak ayında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!