Olympiakos’ta Giannis Sfairopoulos defteri kapanıyor

Güncelleme Tarihi:

Olympiakos’ta Giannis Sfairopoulos defteri kapanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 09:41

Yunanistan’ın dev ekiplerinden Olympiakos, dün akşam (17 Haziran Pazar) Panathinaikos karşısında mağlup oldu ve Yunanistan Ligi’nde şampiyonluğu en büyük rakibine kaptırdı.

Haberin Devamı

Ayrıca Turkish Airlines EuroLeague’de de ev sahibi avantajıyla girdiği playoffta Zalgiris Kaunas’a kaybeden kırmızı-beyazlılar, Final Four’a kalamayarak istediği başarının uzağında kaldı.

Olympiakos için geçen bu vasat sezonun ardından takımda bir değişimin gerektiği ve ileriye dönük adımların atılmasının zamanı geldiği konuşuluyordu. O değişiklik başantrenör pozisyonundan başladı.

Sözleşmesi sona eren Giannis Sfairopoulos ile iki Yunanistan ligi şampiyonluğu ve iki EuroLeague finalinin ardından yollar ayrılıyor.

Taraflar, artık birbirleri için miadın dolduğu konusunda anlaşmaya vardı ve resmi açıklamanın da yakın bir zaman içerisinde yapılması bekleniyor.

Olympiakos’un başantrenörlük görevi için Andrea Trinchieri, Joan Plaza ve Velimir Perasovic gibi isimleri radarına aldığı biliniyor.

Haberin Devamı

Ayrıca takımın yıldızları Vassilis Spanoulis, Kostas Papanikolaou ve Ioannis Papapetrou bu yaz serbest kalacaklar. Pire ekibini ilginç ve hareketli bir yaz dönemi bekliyor. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!