OLD TRAFFORD'A GERİ DÖNÜYOR

Güncelleme Tarihi:

OLD TRAFFORDA GERİ DÖNÜYOR
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 10:16

İngiliz oyuncu Michael Carrick onuruna organize edilen ve 4 Haziran'da oynanacak bir dostluk maçında Manchester United'ı Alex Ferguson'ın yöneteceği açıklandı.

Haberin Devamı

Manchester United'da geçirdiği 11 yılın ardından sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Michael Carrick için organize edilen maçta, 2008 yılında Kırmızı Şeytanların formasını giymiş oyuncularla İngiltere futbolunun önemli isimleri karşı karşıya gelecek.

İngiliz yıldızın ricası üzerine Alex Ferguson Manchester United'ın başında sahaya çıkacak. Diğer yandan Michael Carrick'in de formasını giyeceği yıldızlar karmasına Harry Redknapp antrenörlük yapacak. Michael Carrick uzun yıllar birlikte çalıştığı hocası Ferguson hakkında şunları ifade etti:
"Bu adam hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok. Geri dönecek olması beni çok onurlandırdı. O, benim bu kulübe gelmemdeki tek neden. Beni buraya getirdi ve imzayı attırdı. Ne kadar teşekkür etsem az. Kariyerimde büyük bir öneme sahip. Ondan çok şey öğrendim. Bana kazanmayı Sir Alex Ferguson öğretti."
Bu maçın, kulübüyle henüz sözleşme yenilemeyen ve başka bir takımda forma giymeyeceğini açıklayan 35 yaşındaki Carrick için jübile karşılaşması olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

75 yaşındaki Alex Ferguson, Manchester United’dan 2013 yılında ayrılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!