Oğuzhan Özyakup, İtalya'ya transfer oluyor

Güncelleme Tarihi:

Oğuzhan Özyakup, İtalyaya transfer oluyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2019 18:29

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve başlamasının ardından yeni sezonunun bütçesi de belirlendi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar, yeni sezondaki bütçesini 70 milyondan 45 milyon euroya düşürecek. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Türk lirası üzerinden sözleşme yapan Beşiktaş, yerli oyuncularla da yine Türk lirası üzerinden anlaşma sağlayacak.

Siyah beyazlılarda ayrılıklar da devam edecek. Sözleşmeleri biten Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, Tolga Zengin ve kiralık statüsünde olan Kagawa ile vedalaşılmasının ardından çok fazla forma şansı bulamayan ve yüksek maliyeti bulunan oyuncularla da yolların ayrılması planlanıyor.

Bein Sports'un haberine göre; Beşiktaş'ın 10 numarası Oğuzhan'a ise İtalya'dan talip var. A Milli Takım'ın kadrosunda yer alan tecrübeli futbolcu için Seria A ekiplerinin nabız yokladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta transfer harekatı ise yerli isimler üzerinden devam ediyor. Bursasporlu Umut Meraş ile Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Taylan Antalyalı için temaslarda bulunan siyah beyazlıların iki oyuncuya da yakın olduğu öğrenilirken, Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ertaç Özbir için de imza aşamasına geldiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş, yeni teknik direktör Abdullah Avcı için 10 Haziran'da imza töreni gerçekleştirecek.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!