Virgil Van Dijk'ten Ronaldo'ya olay gönderme

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 07:20

Liverpool formasıyla bu yıl Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başaran Virgil Van Dijk, Ballon d'Or ödül töreninin ardından konuştu.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldız stoper, kazanmayı çok istediğini ancak Messi'nin kendisinden daha iyi olduğunu belirterek, "Messi olağan dışı bir oyuncu, harika, fantastik. 6. kez kazanıyor. Çok yakındım. Fakat, benden biraz daha iyiydi. Geçen sezon başardıklarımla gurur duyuyorum. Umarım, bunu yeniden yapabilirim ama zor olacak." dedi.

"BALLON d'Or'U HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Virgil Van Dijk ayrıca "Ballon d'Or kazanabileceğimi hiç düşünmedim. Kariyerimle alakalı. Kolay olmadı. Çok farklı bir kariyerim var. Hayallerimden hiç vazgeçmedim. Sonuna kadar mücadele ettim. Bulunduğum yerle gurur duyuyorum. Önümüzdeki sene daha üstte yer almak istiyorum. Hep beraber seneye birinci olup olamayacağımı göreceğiz ama burada olmak da büyük bir onur." ifadelerini kullandı.

CRISTIANO RONALDO'YA GÖNDERME

Haberin Devamı

Bu arada tören öncesi röportaj veren Van Dijk "Cristiano Ronaldo törene gelmedi, Ballon d'Or için bir rakibin azalmış oldu, neler söylemek istersin?" sorusuna "O rakip miydi?" yanıtı vererek dikkat çeken bir gönderrme yaptı.

Virgil Van Dijkten Ronaldoya olay gönderme

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!