Neustadter: "Ligde kalacağımıza inanıyorum..."

Güncelleme Tarihi:

Neustadter: Ligde kalacağımıza inanıyorum...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2019 14:25

Alman basınına konuşan Fenerbahçe'nin Rus stoper Neustadter, “Ne yazık ki güzel konuşmalar bir şey getirmiyor. Özgüven kaybolmuş durumda ama ligde kalacağımıza yüzde yüz eminim.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Roman Neustadter, "Ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi. Alman basınına konuşan Rus futbolcu, hayalinin Bundesliga'ya dönmek olduğunu ifade etti.

Fenerbahçeli Neustadter, takımdaki kötü gidişi, Alman basınına değerlendirdi.

Ligdeki konumlarının çok kötü olduğunu hatırlatan Rus stoper, “Kimse böyle bir tabloyu beklemiyordu. Bu konu ne yazık ki bizi çok yaralıyor. Ligde kalacağımıza yüzde yüz eminim” dedi.

"Hayalim Bundesliga'ya dönmek"

Türkiye ile Avrupa liglerinin birbirinden çok farklı olduğunu söyleyen Neustadter, buraya gelen futbolcuların ligdeki hararetli ortama alışmasının da zor olduğunu belirtti.

Almanya'da Mainz, Mönchengladbach ve Schalke 04 formaları giyen 30 yaşındaki stoper, “Bir gün tekrar Bundesliga’da oynamayı hayal ediyorum. Hangi takım olduğu önemli değil, her şeye açığım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Rus futbolcunun "ligde kalacağımızdan eminim" sözleri sosyal medyada sarı lacivertli taraftarların tepkini çekti.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!