N'Doye Fırtınası! Çalımbay'ın vazgeçilmezi

Güncelleme Tarihi:

NDoye Fırtınası Çalımbayın vazgeçilmezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 11:10

Bordo-Mavililer’in Senegalli yıldızı, son haftalardaki tüm kritik maçlara damgasını vurdu. 32 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkaran N’Doye, Ersun hocadan sonra Çalımbay’ın da vazgeçilmezi oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da asla küsmeyen, çalışmalarını hiç aksatmayan, ‘Asıl forvet kim olur?’ sorusuna takılmadan yoluna devam eden isim kim denilse, Dame N’Doye adı birkaç adım öne çıkar hiç kuşkusuz. İlk yılında hayal kırıklığı yaratan, geçen sezon Ersun Yanal’ın verdiği forma şansını iyi kullanan Senegalli, bu sezon ise bambaşka bir kimliğe büründü.

Burak Yılmaz ve Rodallega gibi 2 flaş forvetin bulunduğu takımda bir şekilde kendisini yer açan, 7 maçta sahaya çıkıp 449 dakika süre alan N’Doye, 4 gol attı 2 de asist yaptı.

Her katkısı puan oluyor

Üstelik Bordo-Mavililer’in deneyimli oyuncusunun katkı yaptığı skor ya da asistlerin tamamı kritik maçlarda puan getirdi. Örneğin Galatasaray karşılaşmasında perdeyi açtı, 4-3 kazanılan Osmanlı mücadelesinde 1 gol 1 asistle oynadı. Son Sivasspor maçı da N’Doye için oldukça görkemli geçti. 32 yaşındaki futbolcu, oyunun en üretken ve en çok çaba harcayan isimlerinin başında gelirken, Okay’ın galibiyet golünde de pası vererek haftaya damgasını vurdu. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!