Nagatomo derbide var!

Güncelleme Tarihi:

Nagatomo derbide var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2019 08:30

Galatasaray’da sakatlığı devam eden Nagatomo, F.Bahçe ile Kadıköy’deki derbiye saklanacak. 24 Şubat’taki Akhisar maçında sakatlanan ve arka adalesinde esneme meydana gelen Japon, yarınki Malatya mücadelesinde kadroda yer almayacak.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim, Malatya karşısında sol bekte formayı Martin Linnes’e verecek. Terim’in kupa maçında Emre Taşdemir’in ortaya koyduğu performansı beğenmediği ve tercihini Linnes’ten yana kullanmayı düşündüğü öğrenildi.

Ya Ahmet Çalık ya da Ryan Donk

Diğer yandan Malatya karşısında iki eksik daha var. Kart cezalası olan Luyindama ile Ndiaye de yarınki maçta forma giyemeyecek.

Luyindama’nın yerine üç talibi var: Ahmet Çalık, Donk ve Fernando. Bu konuda son taktik idmanı belirleyici olacak. Fernando, iyi bir oyun ortaya koyarsa Terim, stopere Donk’u çekecek. Aksi halde Marcao’nun yanında Ahmet Çalık yer alacak Donk da orta alana kaydırılacak. Son maçta ıslıklanan Onyekuru’nun yerine Sinan’ın oynaması bekleniyor. Ndiaye’nin yokluğunda da Emre Akbaba ilk 11’de başlayacak. Terim, forvetteyse Diagne’den vazgeçmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!