Mustafa Cengiz cezalar için konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Cengiz cezalar için konuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 17:49

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TFF Tahkim Kurulu'nun Garry Rodrigues ve Ryan Donk'un cezalarını onaması sonrası flaş bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Cengiz, TRT Spor'da önemli ifadeler kullandı:

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz şöyle konuştu: "Sanırım bir daha, bir daha bizi sevk edecekler. Hocamızı sevk etmesinler, beni etsinler. Sanırım işler laf anlamaz, laf dinlemez noktaya geldi. Kılıç çekme, savaş baltalarını çekme gibi bir durum seziyorum. Pazartesi ya da Salı günü her türlü sorunun açık olduğu basın toplantısı düzenleyeceğiz. Biz hata yapmadık, verilen cezaları kabul etmiyoruz. Zümrüdü Anka Kuşu gibiyiz. Biz küllerimizden doğarız, Galatasaray'ı kimse engelleyemez. Galatasaray'a karşı kutsal ittifak gibi bir durum görüyoruz. Bütün taraftarımızla birlikte Galatasaray'ı hem Türkiye hem de Avrupa şampiyonluklarına ulaştıracağız. Galatasaray 30 yıldır ilk kez ekonomik anlamda doğru yolda. Bu verilen cezalar eşit olmalı."

Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'le ilgili olarak "Fatih Terim uluslararası bir marka, onu yıpratırsanız, sadece Galatasaray'ı değil Türk futbolunu yıpratırsınız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!