Muhteşem Osmanlı için ödüllü ön kayıt başladı

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Osmanlı için ödüllü ön kayıt başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2018 09:21

Revenge of Sultans ve ön kayıt sürecindeki Osmanlının Yükselişi gibi ülkemizde de popüler olan oyunların yapımcısı  ONEMT, yeni gerçek zamanlı strateji oyunu Muhteşem Osmanlı için ön kayıt sürecini başlattı. Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular 150 $ değerinde hediye paketi kazanacak.

Haberin Devamı

Revenge of Sultans’ın yapımcısı olan ve geçtiğimiz hafta Osmanlı’nın Yükselişi oyununun 100 $ değerindeki hediye paketini içeren ön kayıtlarını duyuran ONEMT, yeni oyunu için yine hediye paketi içeren ön kayıtları duyurdu. ONEMT’in yeni oyunu Muhteşem Osmanlı için ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, oyun başladığında aktive etmek üzere 150 $ değerinde hediye paketi kazanacak. Ön kayıt yaptırmak ve hediyenizi almak için hemen http://boe.onemt.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Muhteşem Osmanlı oyununda daha fazla avantaj elde etmek için arkadaşlarınızla Facebook üzerinden paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Paylaşabileceğiniz oyun kayıt sayfaları ise https://www.facebook.com/boeonemt/ ve Türkçe topluluk sayfası https://www.facebook.com/boe1453/

Muhteşem Osmanlı için ödüllü ön kayıt başladı

Haberin Devamı

ONEMT’in ön kayıt sürecine girdiği bu yeni gerçek zamanlı strateji oyunu Muhteşem Osmanlı (The Great Ottomans) iki önemli özelliğiyle ön plana çıkıyor: Muhteşem Osmanlı, Osmanlı İmparatorluğu üzerine kurgulanmış ilk mobil MMORTS oyunu. Ve oyun içi paradan ziyade tamamen yetenekleriniz ile zafere ilerleyebileceğiniz strateji tabanlı bir SLG.

Osmanlı İmparatorluğu’nun önemli Türk topraklarında hakimiyet kurduğu ve genç, korkusuz, güçlü imparatorluğun dünya tarihine damgasına vuracağı 15. Yüzyılın ortasına doğru bir maceraya atılın. Genişlemekte olan Osmanlı İmparatorluğunda bir Bey olarak oynayacağınız oyunda orduları eğitecek, teknoloji araştırmaları yapacak, kaynak toplayacak, düşmanları yok edecek, kalenizi geliştirecek ve sarsılmaz ittifaklar kuracaksınız. İmparatorluk genişlemeye hazırlanırken, siz de savaşa hazırlanmalısınız!

Muhteşem Osmanlı için ödüllü ön kayıt başladı

Muhteşem Osmanlı, tüm dünyadaki milyonlarca oyuncunun Ortaçağ savaşlarının heyecan ve şokunu akıllı telefonlarında yaşamalarını sağlayacak. Oyundaki benzersiz Türk orduları, mimarisi, çevre düzenlemesi ve kaleleri sayesinde, Osmanlı İmparatorluğu’nun son derece canlı bir portresi oyuncuların beğenisine sunulacak. Ustaca tasarlanmış HD grafikler ve oyuncuların kar fırtınası, kum fırtınası, kasırga ve daha pek çok çeşitli hava durumunu tecrübe etmesini sağlayacak olan hava ekosistemi sayesinde Muhteşem Osmanlı oyunu, oyuncuların kendilerini hiper gerçekçi bir savaş tecrübesinin ortasında bulmasını sağlayacak.

 

BAKMADAN GEÇME!