Muğdat Çelik kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Muğdat Çelik kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:29

Akhisarspor ile sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik, Galatasaray’a transfer oldu. Transfer haberi sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Peki Galatasaray’ın yeni transferi Muğdat Çelik kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesinde transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray, 28 yaşındaki Muğdat Çelik ile el sıkıştı. Muğdat Çelik, geçen sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 4 gol - 4 asistlik performans göstermişti. İşte Muğdat Çelik’in hayatına ilişkin bilgiler!

Aslen Mersinli olan Muğdat Çelik, 3 Ocak 1990 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında Mersin Kuvay-ı Milliye’de amatör olarak futbola adım attı, ardından profesyonel futbol kariyerine Gençlerbirliği takımı ile başladı. 2008’de Kastamonuspor’a kiralanmış ardından tekrar geri döndü. Bu takımlardan başka; bugüne kadar Çankırıspor, Bugsaşspor, Batman Petrol, Nazilli Belediyespor ve Balıkesirspor takımlarında da forma giydi.

Forvet bölgesinde çift ayakla oynayan Muğdat Çelik, 2012-13 sezonunda 2. Lig'de 24 golle gol kralı oldu.

Haberin Devamı

Bu sezon Akhisar Belediyespor formasıyla Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 35 maça çıkan Muğdat Çelik, 7 gol 8 asistlik katkı sağladı. Akhisar Belediyespor forması giyen Muğdat Çelik, Akhisar Belediyespor’un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği Ziraat Türkiye Kupası finalinde, maçın en iyi oyuncusu oldu.

BAKMADAN GEÇME!