Monaco Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı için heyecan dorukta... Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Monaco Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı için heyecan dorukta... Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 19:05

Monaco Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarında paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Fransa'nın güçlü ekibi Monaco ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi'nde G Grubunu'nun lideri olan Beşiktaş, karşılaşmayı kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Monaco Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Monaco Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında nefes kesecek bir mücadele bu akşam sahne alacak. Beşiktaş maçı öncesinde spor severler karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını ve mücadelenin saat kaçta başlayacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Monaco Beşiktaş maçı bu akşam şifreli mi yayınlanacak? İşte detaylar

Gözler Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş 3. maçında Monaco deplasmanına gidiyor. Siyah-beyazlılar 3'te 3 yaparak gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakalamanın peşinde olacak. Monaco'nun ise grupta sadece 1 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Monaco Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta? Maç şifreli mi?

Beşiktaş ve Monaco, Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında, 17 Ekim Salı günü karşılaşacaklar. TSİ 21.45'te başlayacak maça Beşiktaş taraftarı alınmayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Monaco Beşiktaş maçına Sırp hakem

Siyah-beyazlı. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında Fransa temsilcisi Monaco ile deplasmanda oynayacağı maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak. UEFA'nın açıklamasına göre 17 Ekim Salı günü II. Louis Stadı'nda Beşiktaş ile Monaco arasında yapılacak karşılaşmada, Sırp hakem Mazic düdük çalacak.

Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve Leipzig’i yenerek topladığı 6 puan ile liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, G grubu 3’üncü hafta karşılaşmasında Fransız temsilcisi Monaco’ya konuk olacak. bu akşam akşam TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek.

Ligde farklı Avrupa'da farklı

Bu sezon lig ve Avrupa’da farklı görüntüler çizen Beşiktaş, Süper Lig’de son üç maçta galibiyet alamadı ve lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü.

Haberin Devamı

6’ncı haftada Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Siyah Beyazlılar, 7’nci haftada Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken sonrasında üç gün önce de Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu ve üç haftada kaybettiği 8 puanla 6’ncı sıraya kadar geriledi. Lig maçlarının aksine Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlılar, Porto gibi bir rakibi deplasmanda 3-1 ile geçtikten sonra grubun en zor takımı olarak görülen Leipzig’i de kendi sahasında 2-0 ile geçerek 6 puan topladı ve G grubunun liderliğine oturdu.

 

Şenol Güneş as kadroya dönecek

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in Monaco karşısında as kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Gençlerbirliği maçında, Quaresma ve Babel’i yedek soyundurup Negredo ve Lens’i oynatan, Cenk Tosun’a da ilk yarıda sol kanatta görev veren Güneş’in Monaco karşısına ideal 11 ile çıkması çok kuvvetli bir ihtimal olarak gözüküyor. Tecrübeli hocanın son haftaların en çok eleştirilen iki ismi olan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup konusundaki tercihi ise bu akşam II. Louis Stadı’nda yapacağı son taktik idmanda belli olacak. Sakatlığı tamamen düzelen ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna giren Adriano’nun Monaco karşısında sol bekte oynaması sürpriz bir hamle sayılmazken, Şenol Güneş’in Oğuzhan’ın yerine Tolgay Arslan ile başlaması da seçenekler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın bu akşam akşamki muhtemel onbiri Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano (Caner) Atiba, Oğuzhan (Tolgay) Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun şeklinde.

Beşiktaş üçte üç peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda iki galibiyetle lider durumda bulunan Beşiktaş, üçüncü maçında bu akşam Monaco'ya konuk olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 6 puanla zirvede yer alan Beşiktaş, üçüncü maçında Fransa temsilcisi Monaco ile bu akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek. Monaco'daki II. Louis Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek. Karşılaşma TRT ve Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.
Ligde kötü günler geçiren ve oynadığı son 3 maçtan sadece 1 puan alan Beşiktaş, Fransa'da moral bulmaya çalışacak.
Gruptaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden daha sonra Leipzig'i Vodafone Park'ta 2-0'la geçen siyah-beyazlı ekip, Monaco deplasmanından puanla dönmesi halinde gruptan çıkmak için büyük bir avantaj yakalayacak.

Gözler Babel ve Talisca ikilisinde

Beşiktaş'ın Monaco ile oynayacağı maçta gözler Ryan Babel ve Anderson Talisca ikilisinde olacak. Siyah-beyazlı ekibin bu sene aldığı iki Avrupa galibiyetinde de rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncular, performanslarıyla Beşiktaş'ın 90 dakika sonunda alacağı sonucu belirleyen faktörlerden olacak. İki futbolcu, yapılan iki karşılaşmada ikişer kez fileleri havalandırmayı başardı.

Caner Erkin ceza sınırında

Bu sezon Süper Lig'de sarı kart cezası sınırında bulunan Caner Erkin, Avrupa'da da aynı sıkıntıyla karşı karşıya.
Porto ve Leipzig maçlarında iki sarı kart gören tecrübeli oyuncu, Monaco karşısında da kart görmesi halinde cezalı duruma gelecek ve grubun dördüncü maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 7 puanı geçemedi

Beşiktaş bu akşam akşam Monaco’yu yenmesi halinde kendi Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.

Daha önce 6 kez Devler Arenası’nda yer alan Siyah-Beyazlı ekip 2 kez 7 puana ulaşırken, 2 kez 4 puan, 2 kez de 6 puan topladı. 1997-98 sezonunda ilk kez yer aldığı kulvarda 6 puan toplayan Beşiktaş, 2000-2001’de 4 puan aldı. 2003-2004’te ilk kez 7 puana ulaşan Siyah-Beyazlılar, 2007-2008 sezonunda ise 6 puanda kaldı. Sadece 4 puan toplayabildiği 2009-2010 sezonundan sonra geçen sezon son maça kadar başarılı bir grafik çizen Şenol Güneş’in öğrencileri son maça öncesinde 7 puan toplamasına rağmen Dynamo Kiev mağlubiyeti ile hem 7 puan barajını aşamadı hem de ilk kez gruptan çıkma şansını değerlendiremedi. Siyah Beyazlı oyuncular eğer bu akşam akşam II. Louis Stadı’ndan bir galibiyet çıkartabilirse ilk kez 7 puan barajını geçecek ve gruptan çıkma şansını da oldukça yükseltecek.

Haberin Devamı

Fransız takımlarına karşı galibiyeti yok

Beşiktaş Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak. Geçtiğimiz yıllarda Fransa’dan 4 farklı takımla karşılaşan Siyah-Beyazlılar Fransız takımları ile toplamda 8 maç yaptı. Bu maçlarda 3 galibiyet alan Kara Kartallar 4 kez yenilirken, 1 kez de berabere kaldı. Bu maçlarda rakip ağlara 11 gol gönderen Beşiktaş kalesinde ise 13 gol gördü

UEFA Şampiyonlar G Grubu üçüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımıyla deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 198 müsabakada, 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı - Yaptığı 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 282 gol gördü - Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, Fransız takımlarıyla daha önce oynadığı 8 karşılaşmanın üçünü kazandı - Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki 100. karşılaşmasına bu akşam çıkacak

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 198 maçtan 75'ünü kazandı, 81'ini yitirdi, 42'sinde de berabere kaldı.
Avrupa arenasındaki 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 282 gol gördü.
Son 2 sezonda Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda mücadele eden Beşiktaş, 2017-2018'de üst üste oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçını da kazandı. G Grubu ilk mücadelesinde Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, Leipzig ile sahasında oynadığı mücadeleyi ise 2-0 üstünlükle tamamladı.

Monaco ile ilk kez

Siyah-beyazlı ekip, G Grubu'nda yer alan takımlardan Leipzig ile olduğu gibi Monaco ile de ilk kez karşı karşıya gelecek. 

Beşiktaş, Fransız ekipleriyle de şu ana dek 8 karşılaşma yaptı. Bu maçların 3'ünü kazanan siyah-beyazlılar, 1 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Fransız rakiplerine 4 kez de mağlup oldu.  Siyah-beyazlı ekip, son olarak geçen sezon Olympique Lyon ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalde eşleştiği rakibine ilk karşılaşmada 2-1 mağlup olurken, evindeki mücadeleyi de uzatma sonunda 2-1 kazandı. Penaltı atışlarında Fransa temsilcisinin 7-6 gerisinde kalan Beşiktaş, çeyrek finalde elendi.  Fransa temsilcilerine 11 gol atan siyah-beyazlı takım, kalesinde de 13 gol gördü.

Bu arada Monaco, Türk takımlarıyla 9. karşılaşmasını oynayacak. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşan Fransız ekibi, Galatasaray ile oynadığı 6 maçın 3'ünü kazandı. İki takım arasındaki 1 maçta eşitlik bozulmazken, Galatasaray, rakibine 2 karşılaşmada üstünlük sağladı. Monaco ile geçen sezon karşı karşıya gelen Fenerbahçe ise evindeki mücadeleyi kazanırken, deplasmanda rakibine mağlup oldu.

Deplasmanda 'dalya' diyecek

Siyah-beyazlı ekip, Monaco karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 100. dış saha maçına çıkacak. Avrupa'da 99 kez
deplasman mücadelesine çıkan Beşiktaş, bu akşam "Dalya" diyecek. 99 mücadelenin 23'ünü kazanan siyah-beyazlı ekip, 19 deplasman maçını berabere tamamladı. Beşiktaş, konuk olduğu 57 müsabakada ise rakiplerine yenildi.
Dış sahada 112 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 184 gol gördü.

Talisca’nın hedefi 4’te 4

Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında yaptığı son 3 maçta gol atmayı başaran Talisca, Monaco karşısında gol bulursa tarihe geçecek.

Geçen sezon Olympique Lyon ile İstanbul’da oynanan maçta 2 gol atan Talisca, bu sezonki Porto ve Leipzig karşılaşmalarında da birer kez fileleri havalandırdı. Talisca meşin yuvarlağı Monaco karşısında da ağlarla buluşturursa Demba Ba’nın üst üste 4 maçta gol atma rekoruna ortak olacak.

Quaresma ve Aboubakar 3 golde kaldı

Siyah-beyazlı ekibin mevcut kadrosunda yer alan Ricardo Quaresma ise 3 maçlık gol atma serisini 2010-2011 sezonunda gerçekleştirdi. Quaresma, eleme turlarında Viktoria Plzen maçında gol attıktan sonra iki HJK Helsinki karşılaşmasında fileleri buldu. Beşiktaş’ta geçen sezon kadroda yer alan Vincent Aboubakar da Avrupa Ligi’nde üst üste 3 maçta gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlı ekibin Hapoel Beer-Sheva ile oynadığı karşılaşmada 3 maçlık seriye başlayan Aboubakar, Olympiakos ile yapılan iki mücadelede meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!