Milan, Sassuolo deplasmanından zaferle döndü

Güncelleme Tarihi:

Milan, Sassuolo deplasmanından zaferle döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 08:04

Sezona yaptığı yüksek bütçeli transferlerle ve şampiyonluk ümidiyle giren ancak istikrarsız sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan kırmızı-siyahlılar, Mapei Stadı'ndaki mücadelede yeşil-siyahlı rakibine konuk oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısını 39'uncu dakikada Alessio Romagnoli'nin golüyle 1-0 önde tamamlayan Milan, 67'nci dakikada İspanyol futbolcu Suso'nun ağları havalandırmasıyla farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ise 64'üncü dakikada yerini Manuel Locatelli'ye bıraktı.
Mücadeleyi 2-0 kazanan Milan puanını 19'a yükseltti ve ligde 7'nci sıraya yükseldi.
Ligde son 3 haftada 2'nci galibiyetini alan kırmızı-siyahlı takımda, koltuğu sallantıda olduğu ifade edilen genç teknik direktör Vincenzo Montella'nın bu galibiyetle rahat bir nefes aldığı yorumları da yapıldı.

- Lider Napoli puan kaybetti
Ligde 12'nci hafta itibarıyla lider olan Napoli, sezonun 2'nci puan kaybını Chievo Verona ile deplasmanda yaptığı mücadelede yaşadı. Sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Napoli, 32 puanla liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı


Napoli'nin puan kaybettiği haftada Juventus fırsatı tepmedi ve 2'nci sıraya yükseldi. Haftaya 2'nci sırada giren Inter ise sahasında Torino ile 1-1 berabere kalarak, Napoli'nin puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi. Juventus ise ligin zayıf ekiplerinden Benevento'yu 2-1 yenerek 2'nci sıraya yükseldi. Inter ise 30 puanla 3'üncü sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!