MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: Yok etmek değil kazanmak amaçlı

Güncelleme Tarihi:

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: Yok etmek değil kazanmak amaçlı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 00:26

“Düdük astırma yok” diyen MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’ndan , Göçek ve Özkahya ile ilgili açıklama.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Hüseyin Göçek ile Halis Özkahya'nın dinlendirilmesinin hakemleri yok etmek değil, kazanmak amaçlı olduğunu söyledi.

Her hafta salı günü durum değerlendirmesi yapıldığını dile getiren Namoğlu, "Son oynanan Galatasaray-Atiker Konyaspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunduk, iki arkadaşımızı (Göçek ve Özkahya) hatalı bulduk. Bu nedenle bir süre maç almamaları kararını aldık. Bu aynı zamanda VAR sistemini koruma amaçlı... Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu bu sisteme büyük yatırım yaptı. Bu nedenle hata yapan kim olursa olsun cezasını alacaktır" diye konuştu.

Hakemlere düdüğünü astırmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını dile getiren MHK Başkanı, "Hakem kolay yetişmiyor. Hele FIFA hakemleri bugünlere kolay gelmiyor. Biz yok etme değil, kazanma amaçlı olarak bu tip cezaya başvuruyoruz. Biliyorsunuz hakemlerimiz sözleşmeli... Nasıl maç başına para alacaklarsa, dinlendirildiklerinde de cezalarını çekecekler. Başarılı olan daha çok maç alır" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu: Yok etmek değil kazanmak amaçlı

Hakemlere düdüğünü astırmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını belirten MHK Başkanı, "Hakem kolay yetişmiyor. Hele FIFA hakemleri bugünlere kolay gelmiyor. Biz yok etme değil, kazanma amaçlı olarak bu tip cezaya başvuruyoruz. Biliyorsunuz hakemlerimiz sözleşmeli. Nasıl maç başına para alacaklarsa, dinlendirildiklerinde de cezalarını çekecekler. Başarılı olan daha çok maç alır" ifadelerini kullandı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!