Mesut Özil sürprizi! Teklif bilmecesi...

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil sürprizi Teklif bilmecesi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 11:54

Beşiktaş’ın Arsenal’den ayrılması gündemde olan Mesut Özil’i transfer edeceği yönündeki haberler siyah beyazlı taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

Haberin Devamı

Son dönemde kulübüyle bir türlü anlaşamayan ve yeni sözleşmeye yanaşmayan Mesut Özil’in adı sık sık Fenerbahçe ile anılıyordu. Bu kez devreye giren takımın Beşiktaş olduğu iddia edildi. Ancak yıldız futbolcunun Türkiye’de forma giymesi oldukça zor.

İşte nedenleri;

1-Arsenal kulübünden haftada 150 bin pound kazanan Mesut, İngiliz ekibinin 250 bin poundluk yeni sözleşme teklifine ‘hayır’ dedi. Haftalık 300 bin pound isteyen Mesut’un bu teklifi de Arsenal tarafından reddedildi.

2-Bu parayı ödemeye hazır olan takım ise Manchester United. Sebebi ise Mourinho’nun eski öğrencisi Mesut’u çok istemesi. Mourinho’nun, sezon sonunda bonservissiz olarak Mesut’u kadroya katmak için yıldız futbolcudan söz aldığı da iddialar arasında.

3-Bir başka neden de Arsenal’in Mesut’u satma düşüncesi. Arsenal yönetimi yeni sözleşmeyi reddeden ve sezon sonunda serbest kalacak olan Mesut’u satmak istiyor. En yakın tarih ise Ocak ayındaki ara transfer dönemi. Arsenal bu sayede hem Mesut’tan para kazanmak hem de oyuncudan gelecek parayla yerine yeni bir oyuncu almayı planlıyor.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!