Messi'ye flaş çağrı! Ronaldo...

Güncelleme Tarihi:

Messiye flaş çağrı Ronaldo...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 14:26

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo, ezeli rakibi Barcelona'nın starı Messi'ye seslendi.

Haberin Devamı

Juventus'un geçtiğimiz yaz Real Madrid'den kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, İtalyan basınına konuştu. Portekizli süperstar, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda yeni takımı ve Real Madrid'deki günlerinden Lionel Messi'ye kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni takımında tam bir aile ortamının olduğunu söyleyen 33 yaşındaki futbolcu, "Madrid'deki takım arkadaşlarım da mütevazıydı ama buradakiler daha fazla. Juve'deki oyuncu grubunun şu ana kadar gördüklerim arasında en iyisi olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Marcelo açıklaması
Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Real'le karşılaşmaları hâlinde elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayan yıldız isim, Juventus'a transfer olacağı iddia edilen James Rodriguez, Gareth Bale, Marco Asensio ve Marcelo hakkında ise "Juventus'un başka oyunculara ihtiyacı yok. Marcelo, güçlü bir oyuncu. Kulüp, kapılarını iyi oyunculara açıyor ve Marcelo da onlardan biri." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Messi İtalya'ya gelsin"
Ronaldo, Lionel Messi'nin kendisini özleyip özlemediğiyle ilgili soruyaysa "Hayır, belki ben onu özlüyorumdur. O hâlâ İspanya'da ama ben İngiltere, İspanya, İtalya ve Portekiz'de oynadım. Belki bana daha çok ihtiyacı vardır. Hayat, benim için bir meydan okuma ve bunu seviyorum. Onun bir gün İtalya'ya gelmesini isterim. Ancak orada mutluysa buna da saygı duyuyorum. Fantastik bir oyuncu ve çok iyi bir insan ama burada hiçbir şeyi özlemiyorum." diye cevap verdi. (Fanatik)

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!