Menemenspor'da yeni hoca adayı Mesut Toros!

Güncelleme Tarihi:

Menemensporda yeni hoca adayı Mesut Toros
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2019 13:54

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta geride bıraktığımız sezon Karşıyaka’yı düşme hattında son sıradan devralıp Play-Off’a taşıyan teknik direktör Mesut Toros, yeni sezon öncesi birçok kulübün teknik adam listesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Yeşil-kırmızılılarda sözleşmesi biten tecrübeli teknik adamı göreve getirmek için Spor Toto 1’inci Lig’den Boluspor ve ligin yeni ekibi Menemenspor, TFF 2’nci Lig’den Tuzlaspor, 3’üncü Lig’den ise Diyarbekirspor’un nabız yokladığı öğrenildi.

Özellikle Tuzla ve Diyarbekirspor’un da sezonun en flaş teknik direktörlerinden olan Toros’a takımı emanet etmek için ısrarcı olduğu belirtildi.

Lig sonrası Karşıyaka’da başkan vekili Gökhan Şensan’la görüşüp beklemeye geçen Mesut Toros, önceliğinin Kaf-Kaf olduğunu açıklamıştı.

Toros’un Karşıyaka dışında 2’nci Lig ve 3’üncü Lig’de yer alan bir takımda çalışmak istemediği, 1’inci Lig’den ciddi bir teklif gelmesi durumunda ise değerlendireceği belirtiliyor.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberin Devamı

Süper Lig'in son haftalarında ligde tutunmayı başaran Göztepe, Bursaspor maçı öncesi maç toplantısından ailelerinden gelen destek videosunu böyle izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!