Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 10:49

Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı, İzmir ve Ankaralıların odak noktası olacak. İkamet ettikleri bölgenin takımının bir üst ligde mücadele etmesi için desteklerini esirgemeyecek olan futbolseverler, Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı için geri sayıma geçti. Peki, İzmir'de oynanacak olan Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek?

Haberin Devamı

Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı ile futbol ziyafeti devam edecek. İlk maçı evinde 1-0 kazanan Keçiörengücü, bu kez Menemen Belediyespor'un evine konuk olacak. Beraberlik alması halinde yarı finale adını yazdıracak olan Mor Beyazlı takım, rakibi karşısında ter dökecek. Peki, Menemen Belediyespor Keçiörengücü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, mücadele hakkında bazı bilgiler

MENEMEN BELEDİYESPOR KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto 2. Lig Play Off Çeyrek Final rövanş maçında Menemen Belediyespor, Keçiörengücü'nü konuk edecek. 14 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak mücadelenin yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

Maçın oranlarını görmek için buraya tıklayın!

MENEMEN TUR İÇİN SAHADA

TFF 2. Lig Play-Off çeyrek final ilk maçında Ankara’da Keçiörengücü’ne 1-0 yenilerek avantaj kaybeden Menemen Belediyespor, yarın evinde rakibiyle rövanş müsabakasına çıkacak. Menemen İlçe Stadı’nda Tugay Kaan Numanoğlu’nun yöneteceği karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Sarı-lacivertlilerde eksik bulunmazken, karşılaşmanın biletleri 1 TL’den satışa çıkacak. Menemen Belediyespor’a tur için mutlak galibiyet gerekecek.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler rakibini 2 farklı yenerse yarı final vizesini alacak. Keçiörengücü ise galibiyet, beraberlik ve gollü tek mağlubiyet halinde tur atlayan taraf olacak. Karşılaşma Menemen Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererse uzatmalara gidelecek. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmezse galibi seri penaltı atışları belirleyecek. Teknik direktör Suat Kaya, Keçiörengücü karşısında istedikleri skoru alacaklarına inandığını söyledi

BAKMADAN GEÇME!