Menajeri İtalyan basınına açıkladı! Dorukhan...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 16:51

Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz için Genoa kulübünün 6 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunacağı iddia edilmişti. 22 yaşındaki futbolcunun menajeri Necdet Ergezen, konuyla ilgili olarak İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Dorukhan Toköz'ü Cesare Prandelli'nin çalıştırdığı Genoa'nın transfer etmek istediği öne sürülmüştü. İtalyan kulübünün 22 yaşındaki genç ön libero için Siyah Beyazlı kulübün kapısını 6 milyon euroluk bir teklifle çalacağı iddia edilmişti.

Milli futbolcunun menajeri Necdet Ergezen ise konuyla ilgili olarak İtalya'da yayım yapan "calciomercato.it" adlı internet sitesine yaptığı açıklamada görüşmeleri doğruladı ve şunları söyledi:

"Bunlar, inkar edemeyeceğim iddialar. Çünkü Beşiktaş ile Genoa arasında resmi olmayan bir görüşme gerçekleşti. Genoa, oyuncuya olan ilgisini iletti ve iki kulüp, bonservis bedeli üzerinde konuştu. Beşiktaş, Dorukhan için 6 milyon euro'dan fazla istiyor. Şahsen biz, Serie A'ya transfer olma fikrine açığız. Bununla birlikte Dorukhan'la Avrupa'dan başka kulüpler de ilgileniyor. Bunlar arasında bazı İtalyan takımları da var."

Haberin Devamı

Menajeri İtalyan basınına açıkladı Dorukhan...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!